Rewelacyjne szkolenie ze statyki drzew! (1) W miniony poniedziałek uczestniczyłam w szkoleniu zorganizowanym przez Actus... Anna Nic dobrego (1) Uczestniczyłem w szkoleniach interpersonalnych jako pracownik firmy "wziętej... Tomek Rozpoznawanie drzew i krzewów (1) Miałam przyjemność uczestniczenia już w dwóch szkoleniach organizowanych... Anna
Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia! Polecam! (1) Polecam! Firma ta oferuje specjalistyczne kursy po bardzo przystępnych... ewa_el Super szkolenie. Polecam. (1) Witam. Polecam szkolenia organizowane przez ta firme. Profeesjonalnie... Zbyszek polecam (1) Polecam, bardzo przydatne szkolenie. Fajnie, że w Gdańsku. Wcześniej nic... Anna Bardzo ciekawe szkolenie (1) Bardzo fajne szkolenie! Wykładowca z poczuciem humoru, ale pilnujący, aby jak... AB Polecam! (1) Witam, byłam na jednym szkoleniu organizowanym przez Actus. Bardzo podobała... Halina Profesjonalne szkolenie! (1) Jakiś czas temu miałam okazję uczestniczyć w szkoleniu zorganizowanym przez... Bartek po prostu na szóstkę (1) Mam już wiele szkoleń za sobą, jestem jednak pod wrażeniem szkolenia... Marta kurs na sternika jachtowego (3) tak jak do kursu w którym uczestniczyłam w tej szkole nie mam zastrzerzen, to... tas bardzo fajne szkolenia dla żeglarzy i motorowodniaków (3) W zeszły weekend skończyłem kurs sternika jachtowego, a w ten st. sternika... Robert Konsutacje (1) Moja praktyka przeżywała trudności związane z brakiem pacjentów. Dzięki Pani... Edyta - właścicielka praktyki de Świetne szkolenia dla lekarzy (1) W końcu fajne szkolenia dla lekarzy są w trójmieście. Bardzo nowatorskie... Krystian Profesjonaliści w 100% (1) Doskonale przygotowane szkolenie, świetny trener! Firma szkoleniowa naprawdę... Magdalena Perfekcyjnie (1) Od momentu przedstawienia oferty do momentu zakończenia szkolenia Adept... Agnieszka Oby więcej takich firm (1) ktorym mozna zaufac. Bardzo profesjonalna firma, spełniająca wymagania i... Maharadża Dariusz - opinia (1) Jako pracownikowi służb mundurowych bardzo przydatne było szkolenie jako... Dariusz Wszystko OK (1) firma godna zaufania i polecenia. wszystko zgadzało się z wcześniejszymi... Michał Polecam (1) Firma solidna, trenerzy profesjonalni, pracownicy firmy bardzo zaangażowani w... Uczestnik