Opinia dotyczaca kursu spawacz (1) Pełen profesjonalizm bardzo mili ludzie duzo sie nauczylem i co najwazniejsze... Spawacz super (1) serdecznie polecam, niezwykle kreatywne miejsce do pracy Małgorzata Klimatyczne miejsce do pracy (1) Świetne miejsce do pracy dla freelancera. Praca w Ikimasa sprzyja twórczym... Kinga
Warsztaty u Ikimasy - Cyfrowa Nomadka (1) Uczestniczyłam w warsztatach "cyfrowej nomadki". Jestem bardzo zadowolona.... Magda M CoWork i inspirująca Ikimasa:) (1) Warsztaty z Kamilą otworzyły mi oczy na to, że mogę zarabiać na swojej pasji... Celina Serdecznie polecam (1) Profesjonalne i fachowe szkolenie.Cena adekwatna do tego, co oferują -... Łukasz SZKOLENIE METODĄ TIG (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia ,wszystko jest wytłumaczone od podstaw... Vasyl Savchenko Polecam szkolenia w WNS! (1) Była to moja pierwsza styczność ze spawaniem metodą TIG w życiu i w ogóle ze... Woju Szkolenie metodą 141 (3) Szkolenie oceniam bardzo pozytywnie. Profesjonalny warsztat z profesjonalnymi... Karol Szczerze polecam! (1) Jak najbardziej polecam wszystkim szkolenia w WNS Pomorze! Doświadczona i... Jan Polecam każdemu! (1) Zdecydowanie polecam każdemu! Profesjonalna i pomocna kadra, milła atmosfera,... Paweł Bardzo dobra, solidna szkoła. (1) Stanowczo polecam, personel doświadczony chętny do pomocy. Wyposażenie... Adam Fajnie, że trafiłam na panią Agnieszkę (1) Myślałam, że moja firma się już nie podniesie i że bez dużych pieniędzy nic... Karolina szkolenie (1) Uwazam ze przed nami jest naprawde wielkie wydarzenie,bardzo sie ciesze ze... Marta Polecam! (1) Byłem na Szkoleniu tego Pana raz w Warszawie i raz w Bydgoszczy. Wiedzę... Karol Zadowolony klient (1) Jestem zachwycony rezultatem wypracowanym dzięki sesji z p. Piotrem Godleś... Kuba Szkolenie (1) Bardzo profesjonalne szkolenie i jednocześnie unikatowa forma warsztatu. Magda Wykupiłem szkolenie dla pracowników. (1) Pani Agnieszka przeprowadziła szkolenie w mojej firmie z obsługi klienta i... Marek Duża wiedza (1) Ku mojemu zaskoczeniu niska promocyjna cena szkoleń, a poziom wiedzy ogromny.... Tomasz Serdecznie polecam! (1) Świetna alternatywa dla właścicieli firm, którzy błądzą w kategorii... Zadowolona klientka