Izabela - ocena (2) Synek korzysta z lekcji w szkole językowej puzzle z wielką chęcią, serdecznie... Izabela Milena S. - ocena (2) Moim zdaniem Talkersi są absolutnie fantastyczni! Profesjonalizm na każdym... Milena S. Tomek - ocena (1) Zapowiadało się Super, zajęcia z lektorem były ciekawe i budujące. Podpisałem... Tomek
Angelika - ocena (2) Bardzo polecam lekcje z Mają i w szkole LangoMaster! Jestem już po 10... Angelika Magda Sienkiewicz - ocena (1) Moja córka korzysta z zajęć szkoły już 3 rok. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Magda Sienkiewicz Michał - ocena (2) Polecam tą szkołę językową. Profesjonalne podejście do kursanta, miła... Michał Anna B. - ocena (1) Syn chetnie chodzi na zajecia, male grupy, w ktorych sa znajomi ze szkoly,... Anna B. Maćko - ocena (2) Zespół profesjonalistów języka angielskiego! Bardzo podoba mi się naprawdę... Maćko Iza - ocena (2) Szczerze polecam szkołę Pana Krzysztofa Lango Master. Nauka jest sukcesywna i... Iza Piotr - ocena (1) Fajne miejsce z zaangażowaną i kreatywną kadrą. Zajęcia zawsze zgodnie z... Piotr AB - ocena (2) Ciekawe zajęcia. AB Sylwia - ocena (1) Jestem słuchaczka LaManchy od 6 lat i jestem bardzo zadowolona z decyzji, że... Sylwia Anastazja - ocena (1) Polecam serdecznie ta szkołę. Jestem bardzo zadowolona z lekcji i formy ich... Anastazja Małgorzata Szplet-Wrocław - ocena (2) Do Golden English trafiłam w sierpniu 2024r. z wielkimi obawami , czy podołam... Małgorzata Szplet-Wrocław Martyna - ocena (1) Bardzo polecam szkołę. Ciekawe zajęcia i bardzo miła atmosfera. Martyna Maja - ocena (1) Polecam szkołę językową Prestige Lingua, chodzą tam moje dzieci. Córka... Maja Emilia - ocena (1) Chętnie uczęszczamy,bardzo miła, ciepła atmosfera. Prowadząca Mila ma świetne... Emilia Paweł B. - ocena (1) Polecam gorąco szkołę językową "Welcome kursy językowe" przede wszystkim z... Paweł B. Piotr B - ocena (1) Polecam serdecznie szkołę connect Piotr B Adela - ocena (1) Polecam zajęcia z języka angielskiego u p. Tomasza z uwagi na dostosowanie... Adela