Klaudia - ocena (2) Szczerze polecam szkole językowa Maryland. Córka zrobiła duże postępy, grupy... Klaudia Emilia - ocena (1) Swietna szkola, zarowno pod wzgledem metod nauczania jak i warunkow.... Emilia Ela - ocena (1) Mogę polecić z całego serca. Bardzo profesjonalna szkoła, nauczyciele... Ela
Monika - ocena (1) Cudowni, profesjonalni lektorzy, indywidualne podejście. Polecam Monika Piotr - ocena (2) Pani Karolina jest najlepszym nauczycielem języka angielskiego z wszystkich,... Piotr Angelika - ocena (2) Chodze na kurs angielskiego. Kurs bardzo mi sie podoba, prowadzaca prowadzi... Angelika Kasia - ocena (2) Polecamy szkołę Maryland z całego serca. Świetne podejście do dzieci, ciekawe... Kasia Maciej - ocena (2) Miejsce godne polecenia. Dzieci bardzo chętnie chodzą na zajęcia. Widać u... Maciej A. G - ocena (2) Jestem zadowolona, szkoła skutecznie uczy języka. Polecam A. G Ania - ocena (2) Polecam z całego serca!!! Ania Weronika - ocena (1) Najlepsza szkoła, w jakiej miałam okazję uczyć się języka. Świetni... Weronika Aleksandra - ocena (2) Zajęcia z Panią Karoliną są na bardzo wysokim poziomie i dają poczucie... Aleksandra Marta - ocena (2) Polecam! Świetni lektorzy! Marta Fausti H - ocena (2) Polecam! Wspaniały kurs wakacyjny! Fausti H Marta G. - ocena (2) Polecam! Najlepsza szkoła i cierpliwi nauczyciele :D Marta G. Ziuta - ocena (2) Bardzo polecam tą szkołę,jest super Ziuta Marek Daciuk - ocena (1) Bardzo profesjonalne oraz marytoryczne kursy które polecam w 100%.... Marek Daciuk Mariusz Tamowicz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, miłe podejście i szeroka baza wiedzy. Polecam w 100 % Mariusz Tamowicz Natalia - ocena (2) Córka od roku uczęszcza do szkoły, postę duży, małe grupy, efektowna nauka,... Natalia Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Atmosfera niezwykle przyjazna. Nauczyciele-pasjonaci,... Piotr