Monika - ocena (2) Moja córka od 3 lat uczęszcza do szkoły podstawowej. Jestem bardzo... Monika Joanna - ocena (1) Nie polecam tej szkoły i w pełni podpisuję się pod opiniami innych rodziców,... Joanna Małgorzata - ocena (1) Szkoła otwarta na potrzeby uczniów, przyjazna rodzicom. Polecam Małgorzata
Zaniepokojona matka - opinia (6) Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech... Zaniepokojona matka Inga - ocena (1) W szkole dużo się dzieje, nauczyciele są bardzo zaangażowani, polecam! Inga Patryk - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Ciekawa oferta dodatkowych zajęć. Poziom edukacyjny na... Patryk Sylwia - ocena (1) Świetna szkoła! Nauczyciele, trenerzy, wszystko super! Polecam jako mama... Sylwia Marek - ocena (1) Szkoła godna polecenia. Nie ma problemów w komunikacji z wychowawcą i... Marek Basia - ocena (1) To miejsce, które rzetelnie dba o ewentualnych piłkarzy i do ich możliwości... Basia Karolina - ocena (1) Nie polecam. Czesne wysokie, poziom nauczania bardzo niski. W starszych... Karolina OJ - ocena (1) Dzwonki z dźwiękiem z filmu Star Wars, czy pasowanie na ucznia mieczem... OJ Zadowolona mama - ocena (1) Świetna szkoła. Moje dzieci ją uwielbiają. Przyjazna atmosfera i masa zajęć... Zadowolona mama Basia - ocena (2) Świetne miejsce! Moje dzieci mogą być w miejscu, które jest pełne szacunku,... Basia Rodzic - ocena (1) Niestety, czytam te wpisy z przed lat.... i nic sie nie zmieniło. mamy takie... Rodzic M - ocena (1) Szkoła w której panuje władza autorytarna pani Dyrektor. Nie oczekuj, nie... M Anna - ocena (1) Szkoła, która uczy i rozwija mocne strony uczniów. Języki obce na najwyższym... Anna Anna - ocena (1) Nauczyciele z pasją. Atmosfera w szkole. Daję 6 * Anna Karolina - ocena (1) Wspaniała, zaangażowana kadra. Podejście do nauki stawiające nie oceny i... Karolina Ewa - ocena (1) Słaba szkoła, edukacja na bardzo niskim poziomie. Ogromne problemy... Ewa Klaudia Juckiewicz - ocena (1) Wspaniałe miejsce pełne ciepłych i troskliwych nauczycieli Śpimy spokojnie,... Klaudia Juckiewicz