Anna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, nauczyciele z pasją. Sprawdziła się także w dobie... Anna Mama Nikolaska - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna za to że trafiliśmy do tej szkoły. Syn wcześniej... Mama Nikolaska Dorota - opinia (1) Bardzo dobra szkola. Większość nauczycieli z wieloletnim doświadczeniem i... Dorota
Wspaniała szkoła (1) Nie mogliśmy lepiej trafić. Wspaniała atmosfera i nauczyciele. Dziękujemy! Marcin Wspaniała szkoła (1) Dwa lata temu mój syn rozpoczął naukę w tej szkole.... Przenieślismy go z... Irena Szkoła, która staje się drugim domem (1) Czas, żeby tą opinią uświadomić wszystkich tych, którzy żyją wśród... 2008-2011 najlepszy rocznik!!! ; Rozstrojone stare pianina...dramat (1) Ta szkoła muzyczna to pomyłka. Uczniowie uczą się muzyki na starych,... Gitarynka Degradacja szkoły (4) Zarząd i dyrekcja nastawione na zysk - i to chyba własny, dużo powiązań... Rozczarowany rodzic Nauczyciel ma kluczowe znaczenie dla rozwoju dziecka nie tylko w muzyce (1) Dobry nauczyciel pozwoli na rozwój talentu dziecka, nie zniechęci... Anna Profesjonalizm (1) Syn chodził do dyrektora na zajęcia z pianina i był bardzo zadowolony. Widać,... Jarek Pozytywne zaskoczenie (1) Przenieśliśmy dzieci ze szkoły prywatnej w innym dużym mieście i w ciągu... Maja Matka (4) Syn chodzi do szkoly juz drugi rok. Nie jest to szkola selektywna, nie... Karolina najlepsza szkoła w Gdańsku (1) Prawdziwi pedagodzy, dobry program nauczania, dobre podejście do uczniów. Monika Szkoła prowadzona z sercem! (2) Polecam tą szkołę z pełnym sumieniem. Pierwszym i jednym z najważniejszych... Ola Zdecydowanie nie polecam (4) Nie jestem zadowolona z tej placówki. Zdecydowanie nie spełnia moich wymagań... Zawiedziona Mama Jak się żyje na Niedźwiedniku ? (1) Witam, Chciałbym zapytać Was o opinie na temat dzielnicy Niedźwiednik.... turystaforumowicz Wszechstronny rozwój (1) Wybierając szkołę dla mojego syna kierowałam się nie tylko opinią o szkole,... Mama Daleko od upadku (1) Do PSSP uczęszcza mój syn. Jestem bardzo zadowolony z oferty szkoły. Wiem, że... Andrzej SZKOŁA NA MEDAL (1) Nie należę do osób wpisujących opinie na portalach, ale sama przy wyborze... Ania Bardzo dobra, bezpieczna szkoła (1) Kiedy dwa lata przeniosłam córkę do PSSP na Witominie, córka dosłownie... Gosia