NIE POLECAM !!! (2) Poziom nauczania nie najgorszy - ale bez jakiegoś hurraoptymizmu. Warunki... Zawiedziony rodzic Szkoła z potencjałem (1) Treść opinii: Szkoła z dużym potencjałem Moje dziecko uczęszcza do drugiej... Klient szkoły Gdyńska Szkoła Społeczna Polecam (2) Tą szkołę mogę polecić każdemu z czystym sumieniem. Syn który miał problemy... Zadowolony Rodzic
Małgorzata - opinia (1) Trafił się Państwu skarb w postaci Pani Aleksandry Leyk .Jesteśmy spokojni co... Małgorzata Zadufanie, jechanie na opinii. (7) Szkoła zapomniała po co jest. Zamiast uczyć dzieci żyje własnym życiem.... Rodzic Jesteśmy bardzo zadowoleni! (1) W szkole mamy 2 dzieci - w przedszkolu i zerówce. Miło jest na nich patrzeć,... M OPINIA O SZKOLE (1) W szkole od 5 lat jest moja córka. Jej rozwój jest dla mnie zdecydowanie... rodzic Gdyńska Szkoła Społeczna (1) Szkola godna polecenia! Nauczyciele z powolania, podchodza do kazdego ucznia... mama OPINIA O SZKOLE (2) W szkole od 5 lat jest moja córka. Jej rozwój jest dla mnie zdecydowanie... zadowolona mama uczennicy WSPANIAŁA SZKOŁA (2) Nie wierzę w to, co zobaczyłam. Mam wrażenie, że liczne negatywne komentarze... Anna TOTALNIE PRZECIĘTNIE (2) Zajęcia odbywają się w szkole podstawowej, gdzie nie tylko jest fatalne... mało zadowolony klient dobra ale nie rewelacyjna (1) dobra ale nie rewelacyjna mama Ciezko stwierdzic (2) Na poczatku zaznaczam ze nie mam porownania jezeli chodzi o szkoly spoleczne.... mimochodem Gdyńsk Szkoła Społeczna (4) Niestety szkoła ma tylko pojedyńczych nauczycieli z powołania. A szkoda.Ilość... niezadowolony Nie wiem na ile się teraz sprawy mają ale kiedy kończyłem tę szkołę (6 lat podstawówki) poziom szkoły stał na b. wysokim (2) Szkoła i kadra dbały o rozwój podopiecznych, zarówno w zwykłym zakresie, jak... Panic! Bardzo dobra szkoła (2) Szczerze polecam. Fantastyczna kadra i dobre wyposażenie, ogromna oferta... A. Polecam (2) Szkoła kameralna przez co do kazdego ucznia podchodzi się indywidualnie.... Karolina PSS Niedźwiednik (1) Jestem świeżo po transferze dziecka ze szkoły państwowej. I dziecko, i ja... Rodzic Odradzam ! (4) Odradzam zapisanie dziecka do tej placówki . Szkoła mieści się w starych... Rodzic czesne (3) ile wynosi czesne nauki a gla? k.