Najlepsza szkoła anglojęzyczna w Trójmieście!! (4) Bardzo profesjonalna i wykwalifikowana kadra, która nie tylko uczy, ale i... M Polecam podstawówkę i gimnazjum (1) Według mnie szkoła bardzo dobra ,lecz dyrektorka nie dba o kupowanie... gal anonim Do poprawy. (1) Jeżeli chodzi o nauczanie uważam że zasługuje na wysoką ocenę, zatrudnia... Maga
Odradzam (5) W szkole panuje niebywały chaos, nie ma zachowanej żadnej dyscypliny. Dzieci... Pola Opinia z perspektywy czasu (8) Zastanawiamy się skąd takie pozytywne opinie poniżej,a to chyba dlatego,że... Zawiedzeni rodzice Gratulacje (2) Szkoła super pod każdym względem. Moja córka zaczęła naukę we wrześniu 2015 i... zuzia778 NAJLEPSZA (2) Wszystkich tutaj laczy jeden cel: troska o dobro dziecka/ucznia. Dlatego tez... ja Szwankuje angielski (3) Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie poziom nauczania języka angielskiego. Tu... Jan GLA (3) Moim zdaniem jest to szkoła całkowicie warta polecenia , mimo pewnych braków... Filip. Lato leśnych ludzi (1) Fantastyczne, przyjazne dzieciom miejsce. Z gatunku tych, gdzie trzeba... Grzegorz Żyrafia Osada - polecam (1) Moja dwójka dzieci uczestniczyła w wakacyjnych zajęciach organizowanych w... Kasia Zyrafia Osada (1) Zapisałam syna na półkolonie do Żyrafiej Osady przede wszystkim zauroczona... Ewa Miejsce dla Żyraf, i nie tylko:) (1) Zdecydowaliśmy się z mężem na tydzień półkoloni dla dwójki naszych dzieci... Katarzyna ciekawe miejsce dla dzieci (1) zapisałam synka na tydzień półkolonii i tak mu się spodobało, że został na... Magda Półkolonie w Żyrafiej Osadzie (1) Super miejsce,fajna ekipa, panie otwarte i nastawione indywidualnie na każde... monika Półkolonie w Osadzie (1) Bardzo fajnie zorganizowane półkolonie. Zajęcia prowadzone z dużą dozą... Magda Cudowne miejsce dla dzieci i dla dorosłych :) (1) Moje dziecko brało udział w pierwszym tygodniu letnich półkoloni. Widziałam... Dorota Takich miejsc powinno byc znacznie więcej :-) (1) Cieszę się, że w Trójmieście powstaje tak wspaniałe miejsce. Skorzystaliśmy z... Monika Trzy określenia GAGu-wymagająca szkoła,rozwijająca zainteresowania ucznia i po prostu świetna (1) Autonomik to jak niektorzy(którzy nigdy sie w nim nie uczyli) mówią wyścig... Gal Anonim oczami ucznia (2) Odkąd zmieniła się dyrekcja (2013) szkoła nareszczcie prezentuje poziom, jaki... uczennicaGLA