TOTALNIE PRZECIĘTNIE (2) Zajęcia odbywają się w szkole podstawowej, gdzie nie tylko jest fatalne... mało zadowolony klient dobra ale nie rewelacyjna (1) dobra ale nie rewelacyjna mama Ciezko stwierdzic (2) Na poczatku zaznaczam ze nie mam porownania jezeli chodzi o szkoly spoleczne.... mimochodem
Gdyńsk Szkoła Społeczna (4) Niestety szkoła ma tylko pojedyńczych nauczycieli z powołania. A szkoda.Ilość... niezadowolony Nie wiem na ile się teraz sprawy mają ale kiedy kończyłem tę szkołę (6 lat podstawówki) poziom szkoły stał na b. wysokim (2) Szkoła i kadra dbały o rozwój podopiecznych, zarówno w zwykłym zakresie, jak... Panic! Bardzo dobra szkoła (2) Szczerze polecam. Fantastyczna kadra i dobre wyposażenie, ogromna oferta... A. Polecam (2) Szkoła kameralna przez co do kazdego ucznia podchodzi się indywidualnie.... Karolina PSS Niedźwiednik (1) Jestem świeżo po transferze dziecka ze szkoły państwowej. I dziecko, i ja... Rodzic Odradzam ! (4) Odradzam zapisanie dziecka do tej placówki . Szkoła mieści się w starych... Rodzic czesne (3) ile wynosi czesne nauki a gla? k. GORĄCO POLECAM (1) skończyłem tę podstawówkę dawno temu i moge powiedzieć że poziom nauczania w... absolwent NIE POLECAM (1) NAUCZYCIELKA W KLASIE TRZECIEJ KOMPLETNIE NIE RADZIŁA SOBIE Z UCZNIAMI.... RODZIC tomek - opinia (1) Oby wszystkie renomowane szkoły w 3 mieście tak podchodziły do uczniów. tomek Jakie liceum wybrać? (1) Do jakiego liceum mam szanse się dostac? Nie wybralam jeszcze profilu a z... leo kameralna przyjazna szkoła (2) Ja polecam szkołę z czystym sumieniem. Wysoki poziom, indywidualizacja... krych najlepsze liceum na świecie! (4) bardzo wysoki poziom nauczania, kameralne warunki. nieduże klasy... n rodzic (2) Z czystym sumieniem polecam ta szkole. Moje dzieci uczeszczaja do tej szkoly... Anonim BARDZO POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim rodzicom Pierwszą Społeczną Szkołę Podstawową. Jest to... mama pierwszoklasisty Dziecko cieszy się każdego dnia (1) Wysłaliśmy naszą córkę do szkoły jaką pięciolatkę do szkoły. Było to dla nas... Rodzice 5-latki Polecam to przedszkole (1) Moje dzieci uczeszczają do tego przedszkola. Mała grupa, do tego podejście... Piotr