Dziękuję (2) Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły.Chodziłem do tej szkoły prze 3 lata... Krzysztof R. Najlepsze rozwiązanie (1) Ponoć proste rozwiązania są najlepsze, i tak właśnie jest w przypadku PSSP w... Radek K. BARDZO DOBRA SZKOŁA - POLECAM!! (1) Do PSSP moja córka uczęszczała w klasie V i VI. Szkoła ma bardzo miłą... Dominika
Ola - opinia (1) Przyjemna i rodzinna atomosfera w szkole zdecydowanie umila bezproblemową... Ola Agata. - opinia (1) Cóż, przede wszystkim zaczne od tego, że idąc do tej szkoły myślałam o niej z... Agata. :) (1) Nie wiem skąd biorą sie tekie złe opinie. Według mnie szkoła jest bardzo... absolwent uczennica - opinia (1) Polecam wszystkim naukę w tej szkole. Prawdą jest, że czasami ilość... uczennica Olbrzymi PLUS za dobra atmosfere (1) Jako mama zerówkowicza polecam innym mamom - nie jest slicznie i czysciutko... sylwia ... (1) szkoła na serio jest fajna. Gdy tu szłam, bałam się wyścigu szczórów i tego,... ja;) C.D (1) Szkoła stanowi zbiór ludzi idących po trupach do celu. Oczywiście są wyjątki... ss Nie taka rewelacja! (1) Niby jest fajnie jednak towarzystwo jest średnie (mieszanka kujonów bogaczy... Natashha autonomik (1) super szkoła, fajna atmosfera i ludzie. (filozofia też ujdzie:P) licealistka2 bez zachwytów (1) szkoła ciut powyżej przeciętnej. Na plus: - szkoła mała, kameralna, - małe... mi Pan Kożuszek (1) Filozofia jeszce lepsza niż wok ;) Uczennice :P GLA (1) Świetna szkoła i ludzie też świetni :) Na WOK-u z P. Kożuszkiem zawsze jest... licealistka agnieszka (1) zdecydowałam już, że moje dzicko będzie się uczyć w tej szkole. Nie chcę,... agnieszka Szkoła "Jak ze Snów" (1) - 90% nauczycieli "Nawiedzonych" (2/20 nie nawiedzonych) - Kiepskie... Kenny Beznadziejna szkoła... (1) ... w 100% masz rację. Chodzimy w kurtkach, boimy się chodzić do szkoły... no comment