Najlepsza Szkoła w województwie pomorskim!!! (1) Ta szkoła to najlepsze, co może się przydarzyć dziecku!!! Nauczyciele... Zadowolony Klient Bardzo pozytywnie (1) Pierwsza Społeczna Szkoła Podstawowa w Gdyni- zdecydowanie godna polecenia.... gdynianka Szkoła oszukuje...nastawiona tylko na wpływy z czesnego (1) Szkoła oszukuje...nastawiona tylko na wpływy z czesnego,po przyjęciu do... lala
Autonomik GLA Liceum (1) Polecam. Matma, angielski, polski - super. Nowa kobieta od biologii rewela,... NN Kama - opinia (2) Z braku bliskości innych szkół na dzielnicy Gdańsk Południe,alternatywą jest... Kama zdecydowanie odradzam (1) Wszelkie zapewnienia o dabałości o ucznia, indywiadualnym podejściu do... ANONIM Rodzic ucznia - opinia (1) Super szkoła z fantastyczną atmosferą oraz kadrą pedagogiczną i... Rodzic ucznia Miłego złego początki (3) Szkoła ma wiele plusów, ale chyba przeważają jednak minusy. Przede wszystkim... R Zdecydowanie polecam (5) Obecnie już drugie moje dziecko uczęszcza do PSSP.Uważam,że jest to... Kasia Polecam (1) Dbałość o poziom nauczania przy zachowaniu przyjaznej atmosfery. Z roku na... Ania ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Pierwsza Społeczna Szkoła Podstawowa to nie tylko miła atmosfera, ale i... Małgorzata Polecam szkołę (1) Witam serdecznie, Polecam PSSP. Szkoła moim zdaniem prezentuje wysoki poziom... mama Polecam :) (1) Szkoła o wysokiej renomie, możliwość zdobycie certyfikatu PTP no i w końcu... Ania duży minus (1) - Za dużo godzin lekcyjnych, brak odpowiedniej organizacji wydarzeń... tmk w CIEKAWE (1) Pan Sebastian w bardzo ciekawy i życzliwy sposób prowadzi zajęcia np.... Agnieszka Najlepsze lata mojego życia (1) Szkołę skończyłem trzy lata temu, ale w dalszym ciągu powracam do niej... Kamil Szkoła jak dom (1) Jestem mama trójki dzieci, najstarsza córka jest już w pierwszej klasie... ŚLIWKA bardzo dobra szkoła (1) bardzo dobra szkoła super nauczyciele z pasją kameralnie wsród... buaaacz POLECAM (1) Mając doświadczenia z innych szkół, jesteśmy zadowoleni, że umieściliśmy... rodzice Nawet,nawet (1) Chodzę do tej szkoły i właśnie zdaje do autonomika.Jest to bardzo dobra... Urszula