Adriana M - ocena (1) W tym tygodniu zakończyłam kurs w Supermamie. Jestem bardzo zadowolona,... Adriana M Iza - ocena (1) Super, profesjonalnie. Iza AiK - ocena (1) Panie są cudowne, zajęcia online i stacjonarne wszystko nam idealnie... AiK
Marta - ocena (1) Świetna szkoła, bardzo dobrze przygotowany plan nauczania! Marta Kateryna - ocena (1) Polecam tę szkołę, nasze zajęcia rozpoczęły się w sierpniu i zakończyły w... Kateryna Mama Oli - ocena (1) Pozytywne wrażenie Mnóstwo materiałów dydaktycznych i wiedzy przekazanej na... Mama Oli Paulina - ocena (1) Wspaniałe Panie położne z ogromną ilością wiedzy. Paulina Natalia - ocena (1) Bardzo polecam, dużo materiałów, fajny personel :) Natalia Kasia - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia supermama. Dużo wsparcia i merytorycznej wiedzy... Kasia Ania - ocena (1) Super szkoła najlepsze położne Ania Patrycja - ocena (1) Polecam z całego serca. Wszystkie Panie Położne cudowne z ogromną wiedzą,... Patrycja Justyna - ocena (1) Rzetelna wiedza przekazana w bardzo zrozumiały sposób. Zajęcia przyjemne,... Justyna Dominika - ocena (1) Kompetentne położne. Bezproblemowy kontakt telefoniczny i mailowy. 100%... Dominika Kasia - ocena (1) Sama szkoła rodzenia nie zachwyciła. Teoria przedstawiana dość ogólnie,... Kasia Marta - ocena (1) Czuję się dobrze przygotowana w tym zakresie godzinowym, przekazywane... Marta Joanna - ocena (1) Zajęcia stacjonarne prowadzone w zbyt sztbkim tempie, właściwie obejmujące... Joanna M.U. - ocena (1) Szkoła rodzenia supermama to spotkania pełne wiedzy merytorycznej i... M.U. Magdalena - ocena (1) Super szkoła rodzenia, pełna wiedzy, świetnych położnych i empatii. Na duży... Magdalena Natalia - ocena (1) Dzięki szkole rodzenia Supermama, razem z mężem czujemy się dużo pewniej i z... Natalia Marta - ocena (1) Bardzo przemiła położna Pani Radosława. Już nie mogę się doczekać spotkania z... Marta