Marta Włodarczyk-Woźniczko - ocena (1) Irena to wymarzona położna mama wszystkich mam! :) To nie tylko specjalistka... Marta Włodarczyk-Woźniczko Michał - ocena (1) Jako parter uczestniczący w szkole czuję, że naprawdę lepiej mogę pomóc... Michał Anna - ocena (1) Uczestnictwo w szkole rodzenia było jedną z najlepszych decyzji, jakie... Anna
Marta - ocena (1) Prowadzące zajęcia w szkole rodzenia zaufaj położnej to cudowne... Marta Monika - ocena (1) Genialne materiały przygotowujące do porodu Monika Ania - ocena (1) Ogrom przydatnej wiedzy! Serdecznie polecam Ania Julia - ocena (1) Wszystkim przyszłym mamom bardzo polecam szkołę rodzenia online Zaufaj... Julia Klaudia - ocena (1) Wykupiłam kurs online, mnóstwo wiedzy, świetnie wytłumaczone! Gorąco polecam Klaudia Anna - ocena (1) Ogrom wiedzy niezbędny przyszłej mamie, by czuła się pewnie w nowej roli!... Anna Alicja - ocena (1) Polecam serdecznie Ogrom wiedzy i doświadczenia ️ Alicja Anna - ocena (1) Kopalnia wiedzy i niekończące się pokłady empatii, które są bezcenne dla... Anna Małgorzata Bigus - ocena (1) Mimo, że jestem z Olsztyna zdecydowalam się na szkołę Zaufaj Położnej. Teraz... Małgorzata Bigus Martyna - ocena (1) Gorąco polecam szkołę rodzenia Mama i Noworodek, przydatna wiedza, rzetelnie... Martyna Ania - ocena (1) W szkole rodzenia można poznać wiele ważnych informacji. Naprawdę polecam sie... Ania Inna - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia zajęcia były przemyślane, merytoryczne i prowadzone... Inna Angie - ocena (1) Zafascynowana konferencją Supermama w Gdańsku, pełna nadzieji zapisałam się... Angie Iza - ocena (1) Szkoła na fundusz-jestem zadowolona. Dobra lokalizacja. Iza paulina - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia. Pani Maria rozwiała wszystkie moje pytania, jest... paulina Ewelina - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem! Ewelina Elzbieta - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia oraz zajęcia z fitness Duży pomocnych informacji... Elzbieta