Magda - ocena (1) Szkoła Rodzenia Zaufaj Położnej to kopalnia wiedzy prowadzona w przecudownej... Magda MJ - ocena (1) Konkretnie przekazana przyszłym rodzicom wiedza dotycząca procedur... MJ Martyna - ocena (1) Szkoła rodzenia godna polecenia. Przede wszystkim wspaniałe prowadzące, które... Martyna
Magda - ocena (1) Cudowne położne z ogromną wiedzą i doswiadczeniem ️ Panie rozwiewają wszelkie... Magda Mariana - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia Mama i noworodek. Super zajęcia, przyjemna atmosfera... Mariana Martyna i Bartek - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z uczestnictwa w szkole rodzenia. Zajęcia odbywają się w... Martyna i Bartek Ivanna Sapizhak - ocena (1) Odbyliśmy z mężem indywidualną szkołę rodzenia i jesteśmy zachwyceni. A... Ivanna Sapizhak Klaudia - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę rodzenia Zaufaj Położnej. Zajęcia prowadzone są... Klaudia Klaudia - ocena (1) Nie wyobrażam sobie przygotowań do porodu i opieki nad maleństwem bez szkoły... Klaudia Volodymyr - ocena (1) Polecam, bardzo pięknie tłumaczenia, pomoc w wszystkich pytaniach,... Volodymyr Maks - ocena (1) Goronco polecam. Maks MARTA - ocena (2) Polecam do skorzystania z tej szkoły rodzenia. Zajęcia prowadzone są przez... MARTA Yulia Martynyk - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia. Naprawdę dało mi dużo wiedzy na różne tematy dla... Yulia Martynyk Natalia - ocena (2) Szkoła SuperMama to cudowne miejsce, zajęcia są rzeczowe, położna bardzo... Natalia Ola i Jacek - ocena (1) Byliśmy całkiem zieloni, teraz wiemy wszystko co potrzebne, wiemy że na pewno... Ola i Jacek Angelika Tanowska - ocena (1) Bardzo przydatna, ciekawa wiedza. Dużo zajęć praktycznych. Jestem bardzo... Angelika Tanowska Miriam i Szymon - ocena (1) Jesteśmy z mężem zachwyceni atmosfera prowadzonych zajęć przez położne.... Miriam i Szymon Ewelina Kurpyta - ocena (1) Z całego serca polecamy szkołę rodzenia Zaufaj Położnej, dzięki której... Ewelina Kurpyta Alicja - ocena (1) Od pierwszego spotkania byłam pod wrażeniem profesjonalizmu prowadzących... Alicja Adam - ocena (1) Pani Maria to cudowna osoba z ogromnym sercem i wiedzą. Dzięki niej zajęcia w... Adam