Inna - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia zajęcia były przemyślane, merytoryczne i prowadzone... Inna Angie - ocena (1) Zafascynowana konferencją Supermama w Gdańsku, pełna nadzieji zapisałam się... Angie Iza - ocena (1) Szkoła na fundusz-jestem zadowolona. Dobra lokalizacja. Iza
paulina - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia. Pani Maria rozwiała wszystkie moje pytania, jest... paulina Ewelina - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem! Ewelina Elzbieta - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia oraz zajęcia z fitness Duży pomocnych informacji... Elzbieta Kazana Rafała - ocena (1) Ciekawe zajęcia, dużo przydatnej wiedzy, polecam serdecznie. Kazana Rafała Marta - ocena (1) Serdecznie polecam Szkołę Rodzenia Supermama! Świetnie przekazana wiedza,... Marta Alicja - ocena (1) Polecam Położne ze szkoły rodzenia bardzo duże zaangażowanie bardzo fajnie... Alicja Ewelina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, praktyczna wiedza w prostym wydaniu. Hasła... Ewelina Roksana - ocena (1) Drodzy przyszli rodzice, jeśli wczytujecie się w rankingi szkół rodzenia,... Roksana Justyna - ocena (1) Zapisałam się do szkoły z polecenia koleżanki i jestem bardzo zadowolona.... Justyna Olga - ocena (1) Pani Bebara Kiełczykowska. Plusem jest to że Położna przyjeżdża do domu z... Olga Ewa - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia 9 miesięcy! Byłam pod wrażeniem zarówno... Ewa Malwina - ocena (1) Zajęcia w szkole rodzenia Supermama prowadzone są przez doświadczoną i bardzo... Malwina Malwina - ocena (1) Zajęcia prowadzone w sposób profesjonalny i wyczerpujący. Dużo praktycznej... Malwina dominika - ocena (1) Wszystko super! Wykfalifikowane położne, sporo przekazanej praktycznej... dominika Ola - ocena (1) Bardzo przyjazna i godna polecenia szkoła. Położna Radosława podczas spotkań... Ola A i S - ocena (1) Szkoła rodzenia SupermAama to miejsce, gdzie przyszli rodzice zyskują wiedzę... A i S Małgorzata - ocena (1) Szkoła Rodzenia Supermama to miejsce, które naprawdę spełnia swoje zadanie w... Małgorzata