Pola - ocena (1) W ramach kursu możliwość korzystania z webinarów uzupełniających, które są... Pola Mateusz - ocena (1) Bardzo pozytywne, uważam że można uzyskać sporo informacji na temat przebiegu... Mateusz Nataliia - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie. Nataliia
Kinga - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia, idealna nawet dla zabieganych rodziców dzięki... Kinga Bilska-Olczak - ocena (1) Bardzo sprawnie i kompetentnie przedstawione materiały związane z... Bilska-Olczak K.T. - ocena (1) Bardzo polecam szkołe rodzenia supermama! Na pewno wiedza, którą zyskałam na... K.T. Katarzyna W - ocena (1) Polecam super szkoła rodzenia, jesteśmy zadowoleni. Katarzyna W Valeriia - ocena (1) wszystko jest bardzo dobrze Valeriia KINGA - ocena (1) Wszystko super ;) KINGA Aleksandra Zając - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę rodzenia na ul. Jabłoniowej. Zajęcia, które są... Aleksandra Zając Paulina Grzybowska - ocena (1) Bardzo Polecam szkole jak i Panią położna na którą zawsze można liczyć nie... Paulina Grzybowska Weronika - ocena (1) Wizyty domowe przebiegają w bardzo miłej atmosferze. Pani położna Julia ma... Weronika Weronika - ocena (1) Super organizacja zajęć, przemiłe położne, bardzo duży wybór zajęć online!... Weronika Weronika - ocena (1) Naszą Położną została Pani Julia! Kobieta o złotym sercu i podejściu do... Weronika Oliwia i Krzysztof - ocena (1) Bardzo dziękuję za wszystko, za program zajęć, praktyczne warsztaty oraz... Oliwia i Krzysztof Karina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia, super prowadząca zajęcia, super... Karina Ewelina - ocena (3) Jestem bardzo zadowolona z kursu, praktyczna wiedza w prostym wydaniu. Hasła... Ewelina Małgorzata Bigus - ocena (3) Mimo, że jestem z Olsztyna zdecydowalam się na szkołę Zaufaj Położnej. Teraz... Małgorzata Bigus Anna - ocena (3) Kopalnia wiedzy i niekończące się pokłady empatii, które są bezcenne dla... Anna Alicja - ocena (3) Polecam serdecznie Ogrom wiedzy i doświadczenia ️ Alicja