Supermama Gdynia - ocena (1) Miła atmosfera, dużo wiedzy i materiałów, Flex podejscie Supermama Gdynia Ola - ocena (1) Supermama to miejsce, gdzie nowo upieczeni rodzice mogą zgłębić wiedzę i... Ola Ada - ocena (1) Polecam wizyty domowe, porady laktacyjne , bardzo dobry kontakt z położną.... Ada
Ola - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia, dużo przydatnych informacji, miła atmosfera a... Ola Paulina - ocena (1) Bardzo polecam zajęcia w szkole rodzenia oraz zajęcia fitness. Paulina Sandra - ocena (1) Bardzo polecam Szkołę Rodzenia Supermama. Sandra Kamila - ocena (1) Bardzo przydatna wiedza, miła atmosfera :) Kamila Kasia - ocena (1) Do szkoły rodzenia Majka trafiliśmy z polecenia. To był strzał w 10! Karolina... Kasia Natalia - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę. Zajęcia są praktyczne i przeprowadzane w miłej... Natalia Magda - ocena (1) Z całego serca polecam Irenkę jako położną. Wspaniała osoba, ciepła i służąca... Magda Michał - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, serdecznie polecam przyszłym i aktualnym rodzicom.... Michał Mi - ocena (1) Polecam! Zajęcia były ciekawe, kontakt z położną bardzo dobry, można się... Mi Ela - ocena (1) Bardzo polecamy zajęcia w szkole rodzenia. Położna bardzo jasno wytłumaczy... Ela MA - ocena (1) Serdecznie polecamy szkołę rodzenia, polecamy też zajęcia fitness. MA Marlena - ocena (1) Bardzo polecam Położna szybki kontakt po porodzie, wizyty w bardzo miłej... Marlena Renata - ocena (1) Polecam serdecznie szkołę rodzenia Radosne Narodziny. Pani Barbara... Renata Małgo - ocena (2) Dzięki kursom szkoły rodzenia można zdobyć wiele praktycznych i cennych... Małgo Justyna - ocena (2) Nigdzie nie nauczyłam się tyle co z Zaufaj Położnej. Polecam Justyna Julia - ocena (2) Super przygotowane szkolenie Julia Zaufaj Położnej - ocena (2) Dzięki szkole rodzenia online z Zaufaj Położnej jestem spokojniejsza przed... Zaufaj Położnej