Adam - ocena (1) Pani Maria to cudowna osoba z ogromnym sercem i wiedzą. Dzięki niej zajęcia w... Adam Karolina - ocena (1) Z całego serca polecam panią Marię! To niezwykle ciepła, cierpliwa i... Karolina Wiktoria - ocena (1) ciekawie prowadzone zajęcia, polecam Wiktoria
Inga - ocena (1) Super zajęcia stacjonarne i online. Przyjemna atmosfera, zajęcia prowadzone... Inga Asia - ocena (1) Polecam tę szkołę rodzenia! Bardzo profesjonalne podejście do kursantów,... Asia Asia i Arek - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę rodzenia Zaufaj Położnej. Atmosfera, a przede... Asia i Arek Anita - ocena (1) zajęcia na NFZ, praktyczna wiedza, fajne kompetentne babki, nasz dzidziuś... Anita Natalia - ocena (1) Jak dla mnie nr 1 jeśli chodzi o szkołę rodzenia! Wyposażenie, wystrój,... Natalia Dominika - ocena (1) Zajęcia stacjonarne profesjonalne i konkretne, super zaangażowanie Pani... Dominika AS - ocena (1) Bardzo polecam. Dostaliśmy ogrom wiedzy praktycznej w bardzo miłej... AS Karolina - ocena (1) Przeszłam tylko połowę kursu, ale prowadząca Pani Zuzanna ma bardzo dobre... Karolina Alla - ocena (1) Bardzo miła ,dokladna Alla Janek - ocena (1) Razem z partnerką uczestniczymy w zajęciach w tej szkole rodzenia i już teraz... Janek Brygida Jereczek - ocena (1) Polecam serdecznia, ja miałam super położną, która przekazała nam dużo wiedzy... Brygida Jereczek Maryia Basko - ocena (1) Najliczniejsza szkoła rodzenia Maryia Basko Edyta Frąckiewicz - ocena (1) Super szkoła. Zajęcia bardzo merytoryczne, dużo dodatkowych treści, które... Edyta Frąckiewicz Kasia i Dominik - ocena (1) Do szkoły rodzenia Karoliny trafiliśmy z polecenia znajomych. Już po... Kasia i Dominik MK Magdalena K - ocena (1) Supermama w Trójmieście to naprawdę fajna szkoła rodzenia łączy zajęcia... MK Magdalena K Magdalena Krauze MK - ocena (1) Szkoła rodzenia Super Mama w Trójmieście to świetne miejsce dla przyszłych... Magdalena Krauze MK Magdalena Krauze - ocena (1) Jestem zachwycona kursem w Szkole Rodzenia "Super Mama" w Gdyni!... Magdalena Krauze