Martyna Żygowska - ocena (1) Swietna szkola, szeroki zakres wiedzy, swietna pomoc dla przyszlych mam Martyna Żygowska Ola - ocena (1) Kurs bardzo pomocny w przygotowaniu do porodu, jak i dalszego życia z... Ola Katarzyna Kornatowska - ocena (1) Świetnie zorganizowana szkoła rodzenia. Teoria online, praktyka stacjonarnie,... Katarzyna Kornatowska
Monika Nawrocka - ocena (1) Zajęcia praktyczne w szkole rodzenia dały mi wiedzę, pewność siebie i spokój.... Monika Nawrocka J (Justyna) - ocena (1) Szkoła rodzenia nastawiona na ponadstandardowe przekazywanie wiedzy oraz... J (Justyna) Natalia Zagóra - ocena (1) Świetne wsparcie i przygotowanie! Wszystkie supermamy na wykładach czy... Natalia Zagóra Paulina - ocena (1) Profesjonalne podejście, rzetelne informacje, miła atmosfera, polecam Paulina Ania i Szymon - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze Szkoły Rodzenia ,,Zaufaj Położnej". Panie... Ania i Szymon Małgorzata - ocena (1) Cudowna szkoła rodzenia. Rozwiali wszelkie wątpliwości. Mogliśmy się bardzo... Małgorzata Nikole - ocena (1) Uczestnictwo w szkole rodzenia było dla mnie ogromnym wsparciem i źródłem... Nikole Alicja - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia, praktyczne podejście i kompleksowa wiedza. Atmosfera... Alicja Kasia - ocena (1) Super kontakt, p. Zuzanna prowadzi merytoryczne zajęcia. Zdecydowanie polecam! Kasia Agnieszka Nowicka - ocena (1) Super szkoła rodzenia- polecam! Agnieszka Nowicka Karolina - ocena (1) Zdecydowanie polecam szkołę rodzenia Radosne Narodziny. Panie położne są... Karolina Magdalena M. - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę rodzenia! Zajęcia prowadzone są w bardzo... Magdalena M. Paulina - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia oraz cudowna położna z którą jest zawsze... Paulina Ada - ocena (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście i ogrom wiedzy. Polecam szkołę... Ada Piotr - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia! Ogrom cennej wiedzy przekazanej w przystępny sposób.... Piotr Mario - ocena (1) Wiedza położnych przeogromna. Dzięki szkole rodzenia czujemy się pewniejsi.... Mario Alicja - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, dużo rzeczy stało się łatwiejszych, a prowadzące... Alicja