NAJLEPSZY SZPITAL W POLSCE (1) brak mi słów Dziadek Galla Maria - opinia (1) Dwójka moich dzieci przebywała na oddziale dziecięcym VI, gdzie ordynatorem... Maria Połoznictwo (1) 03.04.2007 urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Opieka rewelacyjna. Dziękuje... Ewa
porod na Zaspie (1) Wszystko jak nalezy, profesjonalnie, z wlasciwym podejsciem do rodzacej i... Magda zgroza (1) Długo by opisywać jak zostałam potraktowana na oddziale położnictwa na... AG Oddział patologii i położnictwo (1) Magda ortopedia (1) pragne poinformowac ze w przychodzni w dawnym szpitalu kolejowym pracuje... halina Lekarze są poprostu wspaniali. (1) Moją młodsza córka poparzyła się 4 lata temu i miała świetną opiekę.Lekarze... Maria poród na zaspie (1) 20 lutego urodziłam w tym szpitalu synka.Tydzień wcześniej trafiłam na... Emilia dr. Sokołowski (1) Korzystając z przychodni specjalistycznej onkologicznej jestem zadowolona z... Mariola anna - opinia (1) umówienie na wizytę to prosta sprawa , niestety terminy-jak wszędzie-... anna