Podziękowanie (1) Przez 12 dni przebywałam w waszym szpitalu na Oddziale Chorób... Danuta Poród (1) Urodziłam synka 30 marca i pobyt w szpitalu wspominam miło. Zarówno położna,... Deta CHCESZ UMRZEć, IDź SIę LECZYC DO WOJEWóDZKIEGO!!!!! (1) Horror. Już mi słów brak na to, co się w tym szpitalu dzieje. Moja siostra... Dorota
Szpital Pierwsza Klasa (1) Musze przyznac ze ja osobiscie nie znam lepszego szpitala dzieciecego w... Agnieszka tragedia aby sie dodzwonic (1) tragedia aby sie dodzwonic piotr NAJLEPSZY SZPITAL W POLSCE (1) brak mi słów Dziadek Galla Maria - opinia (1) Dwójka moich dzieci przebywała na oddziale dziecięcym VI, gdzie ordynatorem... Maria Połoznictwo (1) 03.04.2007 urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Opieka rewelacyjna. Dziękuje... Ewa porod na Zaspie (1) Wszystko jak nalezy, profesjonalnie, z wlasciwym podejsciem do rodzacej i... Magda zgroza (1) Długo by opisywać jak zostałam potraktowana na oddziale położnictwa na... AG Oddział patologii i położnictwo (1) Magda ortopedia (1) pragne poinformowac ze w przychodzni w dawnym szpitalu kolejowym pracuje... halina Lekarze są poprostu wspaniali. (1) Moją młodsza córka poparzyła się 4 lata temu i miała świetną opiekę.Lekarze... Maria poród na zaspie (1) 20 lutego urodziłam w tym szpitalu synka.Tydzień wcześniej trafiłam na... Emilia dr. Sokołowski (1) Korzystając z przychodni specjalistycznej onkologicznej jestem zadowolona z... Mariola anna - opinia (1) umówienie na wizytę to prosta sprawa , niestety terminy-jak wszędzie-... anna