Podziekowania (1) Dziekuje z calego serca personelowi oddzialu patologii ciazy,wszystkim... Kasia Było, minęło:) (1) Byłam 28.08.2007 na biobsji w tym szpitalu i cóż innego powiedzieć jak nie... Marta ten szpital to pomyłka (1) leżałam, tam 3 razy na podtrzymaniu ciązy, pielegniarki sa miłe ale lekarzy... Stila
Strach się bać (1) W tym szpitalu jest pomieszanie z poplątaniem. Ludzie, którzy mają depresję... Oburzona Gorąco polecam (1) Będąca pacjentem tego szpitala spotkałem się z bardzo miłą obsługą. Jestem... wk ginekologia (1) MILA SERDECZNA ATMOSFERA ODPOWIEDNIE PODEJSCIE DO PACJENTEK ,ZASKAKUJACO... M.SKROBEK odzial ginekologiczny (1) jako ojciec corki ktora obecnie przebywa na oddziale ginekologi szpitala... Miroslaw Skrobek odmówiono mi pomocy (1) W dniu 28 lipca 2007r. o godz. 14.50 odmówiono mi udzielenia pomocy po... Bożena TRAGEDIA (1) To ze sa strajki niby wszyscy rozumiemy, ale... Bandyckie wrecz podejscie... ToMK Porodówka. (1) Pod koniec kwietnia urodziłam na Zaspie synka. Miałam swoja położną panią... Kasablanka SOR to nie przychodnia!!!!!! (1) Czytając wypowiedzi niektórych pacjentów SOR wydaje mi sie ze trafiając do... Do Pani BEATY Urodziłam śliczną córeczkę Wiktorię (1) Dziękuje z całego serca ordynatorowi Zygmuntowiczowi i wszystkim lekarzom i... Monika nie polecam, przynajmniej chirurgii (1) Byłem dzisiaj w tym szpitalu, mój lekarz pierwszego kontaktu powiedział że w... Paweł ^^ - opinia (1) Bardzo polecam ^^ patologia ciąży (1) Pod koniec kwietnia 2007 trafiłam w nocy ( zabrana przez karetkę z Pruszcza... Kasia Obserwacje (1) Moja żona urodziła córeczkę 21 lipca. Porodówka i opieka położnej była bez... robert Klinika Neurochirurgii (1) Od kilku lat jestem pacjętką Kliniki Neurochirurgii przy Szpitalu... Magda Poród w Redłowie (1) Pod koniec czerwca urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Wiele wcześniej... Mama Odział chiurgii dzieci i młodzieży AM (1) Mam 16 lat.W szpitalu miałem operację wycięcia guza tarczycy! Na oddziale... Krzyś Dziękuję ordynatorowi Zygmuntowiczowi (1) Od 01.06.2007 przebywałam na patologii ciąży. 06.06.2007 urodziłam poprzez... Kasia