JAK NAPRAWDE JEST NA INTENSYWNEJ TERAPII (1) JAKIE SA WARUNKI NA INTENSYWNEJ TERAPII?CZY JEST MOZLIWOSC ABY MAMA ROCZNEGO... MONIKA Neurologoa!!Dr Sołtan (1) Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem tego lekarza do tematu,moja mama... wdzięczna. Wyleczyli mnie (1) Rozumiem, że ta 'nawiedzona pani laryngolog', to ta babka, która ma teraz... Marcel Woźniak
wypiska (1) Zostałem wypisany na oddziale kardiologicznym mocno po godz 14 i tuz przed 15... kardiomiopata chirurgia (1) Zgadzam się, że ogólnie szpital jest jednym z lepszych, ale z wyłączeniem... ab Oddział patologii ciąży... po prostu tragedia (1) Zdecydowanie nie polecam. Byłam pacjentką na oddziale patologii ciąży. Nikomu... Jolanta poród-cc (1) 21.12 Przyszła na świat przez cc moja córeczka. Ogólnie jestem zadowolona z... sophidion Obiecałam, więc piszę :-) (1) 15.10 urodziłam w Redłowie synka. Przemiłym położnym obiecałam, że wystawię... Angelika.A szpital super (1) drodzy pacjenci akademia medyczna na debinkach cieszy dobrym leczeniem... aniołek porod (1) 12.11.2007 w tym szpitalu urodzilam moja stokrotke-i wielkie brawa dla... asia poród (1) moja żona urodziłą piękną i zdrową córeczkę własnie w wojewódzkim w... mich. SzpitalmStudencki (1) L ezalam ja i nie tylko ale czlonkowie mojej rodziny tez .Polecam jest bardzo... Barbara Prawie było dobrze (1) Byłem zachwycony obsługą szpitala no i samym porodem. Rodziliśmy po ludzku.... Zawiedziony,,, Oddział dziecięcy to tragedia (1) Radzę rodzicom przeczytać to co tu napiszę.Oddział dziecięcy tego szpitala,to... były ratownik PCK ortopedia (1) Chciałbym podziękować pielęgniarkom i lekarzom za za fachowe podejście do... Czesław.Stachowski Podziękowania doktorowi Thrunowi (1) Nasza córeczka jest wcześniaczkiem, który bardzo dużo przedszedl od dnia... Rodzice Juleczki Mama dziecka - opinia (1) Personel medyczny podchodzi do pacjenta bez rękawiczek. Trudno jest sie czego... Mama dziecka Podziękowanie (1) Serdeczne podziękowania dla Pani ordynator D. Czarneckiej - Rudnik, lekarza... Joanna Nikielska Oddział VII (1) Jestem zbulwersowana niesprawiedliwą opinią, jaka została zamieszczona w tym... Mirka REWELACYJNA OPIEKA (1) Z pobytu w szpitalu na VII Oddziale jesteśmy zadowoleni i nie mamy złych... Agnieszka K.