szpital super (1) drodzy pacjenci akademia medyczna na debinkach cieszy dobrym leczeniem... aniołek porod (1) 12.11.2007 w tym szpitalu urodzilam moja stokrotke-i wielkie brawa dla... asia poród (1) moja żona urodziłą piękną i zdrową córeczkę własnie w wojewódzkim w... mich.
SzpitalmStudencki (1) L ezalam ja i nie tylko ale czlonkowie mojej rodziny tez .Polecam jest bardzo... Barbara Prawie było dobrze (1) Byłem zachwycony obsługą szpitala no i samym porodem. Rodziliśmy po ludzku.... Zawiedziony,,, Oddział dziecięcy to tragedia (1) Radzę rodzicom przeczytać to co tu napiszę.Oddział dziecięcy tego szpitala,to... były ratownik PCK ortopedia (1) Chciałbym podziękować pielęgniarkom i lekarzom za za fachowe podejście do... Czesław.Stachowski Podziękowania doktorowi Thrunowi (1) Nasza córeczka jest wcześniaczkiem, który bardzo dużo przedszedl od dnia... Rodzice Juleczki Mama dziecka - opinia (1) Personel medyczny podchodzi do pacjenta bez rękawiczek. Trudno jest sie czego... Mama dziecka Podziękowanie (1) Serdeczne podziękowania dla Pani ordynator D. Czarneckiej - Rudnik, lekarza... Joanna Nikielska Oddział VII (1) Jestem zbulwersowana niesprawiedliwą opinią, jaka została zamieszczona w tym... Mirka REWELACYJNA OPIEKA (1) Z pobytu w szpitalu na VII Oddziale jesteśmy zadowoleni i nie mamy złych... Agnieszka K. oddzial 7 bez zastrzezen (1) Z SERCA PLYNACE PODZIEKOWANIA DAL CALEGO PERSONELU ODDZIALU VII... Dorota proszę o kontakt (1) "mamę" proszę o kontakt na @ kamilcia84@gmail.com, druga mama z podobnymi... 2 mama Leczenie dla dzieci, tylko tu. (1) Szpital "Polanki" to naprawdę specjalistyczna placówka, z godnymi zaufania... Viola z Gdańska Rewelacja - jesteśmy bardzo zadowoleni z porodu i opieki na Zaspie (1) Ludzie częściej są skłonni krytykować, szczególnie na forach gdzie są... Tomek Klinika Endokrynologii (1) Miłe i sympatyczne pielęgniarki oraz pozostali pracownicy. dl poród (1) We wrześniu urodziłam w Szpitalu Wojewódzkim córeczkę.Szczególnie bałam się... Ala porażka na całej linii... (1) rodziłam tam pierwszego syna, po cesarce zamknięto mnie w izolatce gdzie... lila jestem zachwycona (1) Trafiłam na poród na zaspe przez przypadek, bo mnie w wojewodzkim nie... lila