Ortopedia-izba przyjec (1) Jakis czas temu. skręciłam noge.Zmuszona byłam udac sie to szpitala poniewaz... Zadowolona ortopedyczna izba przyjec (1) 21 lipcab skrecilam sobie noge trafilam na izbe przyjec tutejszego szpital i... joanna Kto ich uczył ? (1) W Akademi medycznej byłem pokazywany Studentom Medycyny jako sterta błędów... RP
Sprawnie i kompetentnie (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w szpitalu(chirurgia) oraz z wykonanej... W.Ada Kamila - opinia (1) 19.06.2008 17.02.08 urodziłam w szpitalu w Redłowie Krzysia-mojego cudownego... Kamila M - opinia (1) Niestety ze Szpitalem Redłowskim miałam kilka razy do czynienia kilka lat... M Redłowo to umieralnia (1) Przestrzegam zwłaszcza przyszłe mamy, które muszą trafić na patologię ciąży... Agnieszka poród (1) 3 tygodnie temu przyszła na świat moja córeczka właśnie w szpitalu... asia przed i po porodzie (1) Witam.Jestem szczęśliwą mamą bliźniąt Natalki i Bartusia.4lata temu leżałam... Sylwia patologia ciązy (1) Moja rada dla kobiet, które poroniły i zostały skierowane na zabieg do... aga taka wizyta to koszmar (1) Opis usługi: Miejsce: Szpital Morski im. PCK w Gdyni Czas trwania wizyty:... pacjentka Poród (1) Poród Rodziłam w tym szpitalu w sierpniu 2007 roku i muszę przyznać, że... Izabela K poród (1) Witam! Rodziłam w szpitalu Wojewódzkim w zeszłym roku, słyszałam parę... Ila dr W. laryngolog (1) 3 przykre spotkania z doktorem W. 1. 10 lat temu, w nocy po reakcji... elzbieta PORÓD RODZINNY (1) Moją drugą córkę urodziłam 28.12.07 właśnie w tym szpitalu. O 7:30... Iwona ODPOWIEDź DLA KASA NAJWAżNIEJSZA (1) Zastanów się dziewczynko zanim następnym razem napiszesz. Oddział ratunkowy... RATOWNICZKA NIE PIELęGNIARKA BO PORÓD RODZINNY W RODZINNEJ ATMOSFERZE!! (1) Ja urodziłam córeczkę 8list.2007.Wtedy rodzących kobiet było bardzo dużo.Ja... KingaS. PORÓD (1) Urodziłam tu drugie dziecko (cc).Porodówka ok,oddział położniczy... Agnieszka julia:) - opinia (1) moim zdaniem szpital-rewelka. nie dość, że poznałam wielu sympatcznych ludzi... julia:) Chirurgia (1) Dla mnie skandalem jest to ,że w przychodni przy szpitalnej,gabinet chirurgii... bologdansk