Poród w Redłowie (1) urodziłam 26.11.2008r.moją córeczkę (w 2002 roku też rodziłam tu synka).... karolpit dziękuję za świetną opiekę (1) 10 września przyszła na świat moja córeczka. Bardzo się cieszę że wybrałam... magda bardzo przyzwoity blok porodowy i położnictwo (1) Ale najbardziej zauwazalny jest profesjonalizm lekarzy i położnych. Nuie ma... Monika
rejestracja (1) sympatyczna i fachowa obsługa rejestracij wszystkiego dowidziałem sie nie... Tomasz86 Oddział dziecięcy!! (1) W tej chwili jest tam remont i oddział dziecięcy chwilowo znajduje się na... Monika Polecam porodówkę!!!! (1) Od samego początku zdecydowałam że będę rodzić właśnie w tym szpitalu i NIE... Hania Neurologia (1) Zostałam mile zaskoczona obsługą i opieką na izbie przyjęć jak i na oddziale... Mirka P. PORADNIA NIE ISTNIEJE! (1) dzwoniłem tam kilka razy za każdym razem mówią ze poradnia nie istnieje!... meff dziekujemy (1) dziękujemy za tak dobrą opiekę naszego taty lekarzą i pielgniarką z... hania podziękowanie (1) serdeczne dzięki dla lekarza P. Marka Rocławskiego - ortopeda (SOR) Płotka Dziękuję (1) Jestem szczerze wzruszony i zaskoczony wysokim poziomem usług i opieki... Janusz Dulian Ocena pracy Szpitala (1) Jestem wdzieczna za opieke nad moim ojcem. Leżał na oddziale kardiologii.... J.Tarlowska lekarz tez człowiek (1) wydaje mi sie, że nie można uogolniac i całemu szpitalowi wystawiac jdnej... natalia ortopedia (1) bardzo polecam ten oddzial opieka zwlaszcza pielegniarska bez zastrzezen... aga Oddział Dziecięcy (1) Leczyłam się kilka lat na Iddziale Interny Dziecięcej w Szpitalu Wojewódzkim... Agnieszka Ch. Ania - opinia (1) Polecam wszystki chorym ten właśnie szpital szczególnie oddział chirurgiczny... Ania chirurgia ogólna (1) Pragnę z całego serca podziękować całemu personelowi oddziału chirurgii,... Czesław Elwart (Linia) Poród (1) witam, 22.07.2008 urodziłam przez cesarskie ciecie w tym szpitalu. Długo... nadia778 SUPER Laryngologia (1) Właśnie wyszłam po zabiegu "prostowania" przegrody nosa. Choć sam zabieg mało... ela Ortopedia-izba przyjec (1) Jakis czas temu. skręciłam noge.Zmuszona byłam udac sie to szpitala poniewaz... Zadowolona