pomogli, ale nadal źle. (1) no,ja tam byłam jakieś.. 9 lat temu, miałam podejrzenie reumatyzmu, a tu... Dorota Krystyna Kapla - opinia (1) Jestem po operacji wyrostka żółciowego i chciałabym podzielić się pewnymi... Krystyna Kapla oddział patologii (1) Leżałam na oddziale patologii ciązy przez miesiąc i nie jestem zadowolna z... monia
Chirurgia dorosłych (1) Polecam mocno. Cały personel (lekarze, pielęgniarki i salowe) naprawdę dba o... KR w głowie się nie mieści!!! (1) w głowie mi się nie mieści że w szpitalu wojewódzkim nie ma... na szczęście zdrowa Pozytyw (1) Z czystym sumieniem moge polecic Pana dr Kowalskiego, ktory sprawnie i szybko... Ania SPROSTWANIE OPINII ! (1) Wyraziłam swoją opinie o Szpitalu w poprzednim komentarzu pt."tak,szptal... Izabela Simińska Agnieszka - opinia (1) Kiedy ja rodziłam to dr. F. bardzo źle mnie zbadaj i ocenij,chciał mnie... Agnieszka magda22cierocka - opinia (1) ja w tym szpitalu byłam dwa razy. raz na porodówce a drugi na oddziałe... magda22cierocka Lecznictwo opieka...IMMiTGdynia Redlowo (1) Pragne serdecznie podziekowac Instytutowi Morskiej Medycyny oddzial... Miroslaw Skrobek PODZIEKOWANIE (1) W grudniu urodzilam synka w szpitalu w Redlowie. Mialam pewne obawy decydujac... agniecha Dzien dobry (1) na ten lekarz to ja nie narzekam poniewaz mialam robione az dwie operacje... daria czajka Ginekologia (1) Byłam tam 8 dni i naprawdę było super, pielęgniarki zawsze uśmiechniete,... Miroslava1979 dr fjutkowski jest wspaniały (1) Rodziłam w listopadzie i jestem bardzo zadowolona z opieki dr fjutkowskiego.... amelia2004@op.pl Podziękowanie (1) W tym szpitalu przyszła na świat moja córeczka. Niestety nie udało się siłami... gosia Fachowa opieka. (1) Niestety w wakacje zostałam ukąszona przez kleszcza, który zakaził mnie... Anna Bigus Chirurgia (1) Nie umiem wyrazić swojego zdziwienia po pobycie na oddziale chirurgii. Czegoś... Pacjent Oddział chirurgiczny (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi oddziału chirurgicznego za... Anna Jan Jurgas - opinia (1) W dniach od 05.12.2008 do 10.12.2008r byłem diagnozowany w oddz. neurologii.... Jan Jurgas Ginekologia (1) Oceniam oddiał na 6+!Podejście do pacjęta rewelacyjne-czułam się tam jak w... Monika