irena.sawicka@onet.pl - ocena (1) Bardzo dobry szpital. Chciałam osobiście podziękować pani Renacie... irena.sawicka@onet.pl Tina Wojciechowska - ocena (1) Miałam jednodniowy zabieg, bez zastrzeżeń. Personel miły, pomocny i uprzejmy,... Tina Wojciechowska Sylwia - ocena (1) SOR,6 maja2025r. Dziękuję za pomoc, opiekę oraz szczególnie Panu Dr... Sylwia
Justyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo dobrą opieką medyczną i pielęgniarska. Pacjent... Justyna Mieczysław - ocena (1) Szybko, sprawnie i przedewszystki profesjonalne. Mieczysław malgocha.wasiutynska@gmail.com - ocena (1) Personel na SOR tragedia . Do szpitala trafiłam z bólami brzucha nudnościami,... malgocha.wasiutynska@gmail.com Ed - ocena (1) Miałem zabieg kolonoskopii przeprowadzony bez znieczulenia i byłem... Ed Lukasz - ocena (1) Jestem na oddziale wewnętrznym. Śniadanie 3 kawałki chleba trochę masła 2... Lukasz Maria - ocena (1) Bardzo doświadczeni lekarze,sympatyczni a to bardzo ważne,dla mnie to wielka... Maria Seniorka - ocena (1) Dziś zostałam odesłana na zewnątrz nie wiem dlaczego bo byłam już kiedyś... Seniorka Cezary Górka - ocena (1) Chciałbym bardzo podziękować szpitalowi a szczególnie oddziałowi neurologii i... Cezary Górka Cezary Górka - ocena (1) Chciałbym bardzo podziękować szpitalowi a szczególnie oddziałowi neurologii i... Cezary Górka Jagna - ocena (1) Trafiłam z córką późnym wieczorem na SOR. Bardzo szybko przeszła selekcję.... Jagna teresa - ocena (1) Dziękuje bardzo Panu dr Andrzejowi Wojtyszce, ordynatorowi na Oddziale Chorób... teresa Adam - ocena (1) Badanie przeprowadzone przez dr Cezarego Adamiec i jego zespół to pełen... Adam Elżbieta - ocena (1) Wyjątkowo dobrze zorganizowany oddział w kontekście ilości zatrudnionych... Elżbieta Elżbieta - ocena (1) Wyjątkowo dobrze zorganizowany oddział w kontekście ilości zatrudnionych... Elżbieta Judyta - ocena (1) Serdecznie polecam cały oddział położniczy w Redłowie. Niesamowite położone,... Judyta Genia - ocena (1) Z całego serca polecam .W przyjaznej atmosferze wykonałam... Genia Katarzyna - ocena (1) To był mój trzeci poród w Radłowie i polecam wszystkim przyszłym rodzicom.... Katarzyna