Monika - ocena (1) Mialam badanie kolonoskopii przeprowadzone przez dr Cezarego Adamiec oraz... Monika Grzegorz - ocena (1) 2 godziny czekania, żadnego pacjenta nie przyjęli, wygląda jakby lekarza nie... Grzegorz Hanka - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla wszystkich lekarzy oraz dla pana profesora... Hanka
Maria Jasinska - ocena (1) Szybkie połączenia i mla obsługa Maria Jasinska Mirela - ocena (1) Podzielam wszystkie opinie szpital bardzo profesjonalny, miła obsługa.... Mirela Jan - ocena (1) Same pozytywy, podziękowanie dla personelu kardiologii za opiekę i pozytywny... Jan Piotr Borkowski - ocena (1) Serdecznie dziękuję Pani dr. Magdalenie Hubert za przemiłą i mega... Piotr Borkowski Leszek - ocena (1) Stryjenka lat 94 udar , zawał, zakażenie i niewiadomo co jeszcze ,przebywała... Leszek Joanna - ocena (1) Wspaniała opieka medyczna, wysoka klasa obsługi pacjenta, bardzo czysto Joanna Wieslawa - ocena (1) Miałam mały zabieg na powiece na Oddziale Okulistyki .Cały personel to po... Wieslawa Wiesław M - ocena (1) Dużo empatii całego zespołu,profesjonalizm na najwyższym poziomie,doskonała... Wiesław M Mirosław Skrobek - ocena (1) Pragnę serdecznie podziękować całemu personelowi Oddziału Udarowo-... Mirosław Skrobek SofiiaM - ocena (1) Chciałabym wyrazić serdeczne podziękowania całemu zespołowi oddziału... SofiiaM Radek - ocena (1) bardzo duze pozytywne zaskoczenie, bardzo staranne podescie na wszystkich... Radek Jerzy - ocena (1) Dawny Szpital Studencki Gdańsk - Punkt Pobrań. Osoby pobierające tam krew... Jerzy Wiesław Leśniak - ocena (1) Wspaniały szpital obsluga wspaniała ,Panie pielęgniarki pomocne ,uśmiechnie i... Wiesław Leśniak Ryszard Lipka - ocena (1) Trafiłem na oddział Chirurgi Ogólnej szpitala św. Wincentego w Gdyni i muszę... Ryszard Lipka Yuliia Vakhniak - ocena (1) Chcę wyrazić ogromną wdzięczność kardiologowi naszego dziecka Hanna Mulewska.... Yuliia Vakhniak Monika Pestka - ocena (1) Serdecznie polecam to miejsce, aby urodzić i być pod okiem profesjonalnego i... Monika Pestka Grażyna Kołakowska - ocena (1) Szanowni Państwo.... Grażyna Kołakowska