Yuliia Vakhniak - ocena (1) Chcę wyrazić ogromną wdzięczność kardiologowi naszego dziecka Hanna Mulewska.... Yuliia Vakhniak Monika Pestka - ocena (1) Serdecznie polecam to miejsce, aby urodzić i być pod okiem profesjonalnego i... Monika Pestka Grażyna Kołakowska - ocena (1) Szanowni Państwo.... Grażyna Kołakowska
Natalia K. - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Doktor Aray Mukhametzhanowej, która... Natalia K. - ocena (2) Kardiologia V i VII piętro. Tak co do lekarzy nie mam zastrzeżeń wykonują... Pacjent - ocena (1) Pozytywna atmosfera Pacjent Maciej - ocena (1) Miła obsługa w rejestracji. Maciej Mariusz - ocena (1) Trafiłem na odział neurologii. Przemiły personel i profesjonalni lekarze.... Mariusz Ruslan Ziuzin - ocena (1) Oddział chirurgii A Powiem tak: po raz pierwszy w życiu trafiłem do szpitala... Ruslan Ziuzin Elżbieta - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować personelowi z oddziału ginekologii na pierwszym... Elżbieta Mirek - ocena (1) Świetna obsługa, na każdym kroku dba się o pacjenta. Personel wszystko... Mirek Barbara - ocena (1) szpital Otomińska wspaniałe Panie w rejestracji, przychylne i pomocne... Barbara malgocha.wasiutynska@gmail.com - ocena (2) Personel na SOR tragedia . Do szpitala trafiłam z bólami brzucha nudnościami,... malgocha.wasiutynska@gmail.com Edward - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować całemu zespołowi chirurgi naczyniowej za... Edward Bea-M - ocena (1) Zrobilam poprzednio wpis,ale nie zaznaczylam oceny. Napewno nie 1 tylko 0. Po... Bea-M Lukasz - ocena (2) Jestem na oddziale wewnętrznym. Śniadanie 3 kawałki chleba trochę masła 2... Lukasz Dariusz Lis - ocena (1) Witam, trafiłem na oddział kardiologii prosto z sali zabiegowej po uprzednim... Dariusz Lis Anna Jankowska - ocena (1) Nie ma słów które mogłyby wyrazić tego jak cudowni specjaliści pracują na tym... Anna Jankowska Katarzyna Szakajło - ocena (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni dr Bożenie Kujawskiej-Kapiszka z Oddziału... Katarzyna Szakajło irena.sawicka@onet.pl - ocena (1) Bardzo dobry szpital. Chciałam osobiście podziękować pani Renacie... irena.sawicka@onet.pl