Karolina - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie Pana Doktora i Pani Pielęgniarki. Do... Karolina Iza - ocena (1) Szczególne podziękowania dla dr Yulii Boiko za jej profesjonalne podejście do... Iza Piotr - ocena (1) Dobra informacja.Jedna uwaga nie mogłem znaleźć tego nr 7260310.Pozdrawiam Piotr
Piotr - ocena (1) Dr Wysocki i oddział chirurgii to wspaniałe miejsce, cudowna atmosfera i na... Piotr mama Tomka - ocena (1) Fantastyczny Zespół, złożony ze Specjalistów mających niesamowite podejście... mama Tomka Greg - ocena (1) Wczoraj 5 grudnia ok. godz. 18, moja córka lat 18 miała nieprzyjemność wizyty... Greg Andrzej Kania - ocena (1) Wczoraj 4.12.2025 r, niestety, zmuszony byłem udać się na SOR Szpitala przy... Andrzej Kania Joanna - ocena (1) Oddział neurologii. Przecudna , miła obsługa . Panie pielęgniarki pełne... Joanna Adriana T - ocena (1) Bylam na oddziale patologi ciaży i moge napisac z czystym sumieniem ze... Adriana T Leon - ocena (1) Podziękowania dla lekarza Pawła Rybaka za pełen profesjonalizm, troskę,... Leon Najbliższa rodzina obecnego pacjenta - ocena (1) Lekarze i pielęgniarki na oddziale udarowym a następnie na oddziale... Najbliższa rodzina obecnego pacj Tomek B - ocena (1) Ten szpital, to najlepsze co może się pacjentowi ortopedycznego przydarzyć.... Tomek B Małgorzata - ocena (1) Bardzo dziękujemy oddziałowi neurologii za wspaniałą opiekę nad naszym tatą,... Małgorzata Anonim - ocena (1) 1 gwiazdka bo nie można dać -1000. Nie mam z tym centrum klinicznym żadnych... Anonim Hania - ocena (1) trafiłam z trójka synów do tutejszego szpitala z wypadku samochodowego w... Hania Maria Wyganowska - ocena (1) Miałam operowaną stopę (haluks), w szpitalu przebywałam krótko (3 dni).... Maria Wyganowska Adam - ocena (1) Polecam super personel lekarze Paweł Rybak a opieka jak w Hotelu ***** polecam Adam Wieslaw - ocena (1) Byłem na Zabiegu na oddziale Urologia.Szpital Zaspa oceniam swój pobyt w... Wieslaw Ola - ocena (1) Nie ma się czego bać, naprawdę. Zarówno pan doktor jak i panie pielęgniarki... Ola Miroslaw Kucharski - ocena (1) Mam tą ogromnom przyjemnosc ocenic szpital MSWiA w Gdansku ul Kartuzka jestem... Miroslaw Kucharski