Judyta - ocena (1) Serdecznie polecam cały oddział położniczy w Redłowie. Niesamowite położone,... Judyta Genia - ocena (1) Z całego serca polecam .W przyjaznej atmosferze wykonałam... Genia Katarzyna - ocena (1) To był mój trzeci poród w Radłowie i polecam wszystkim przyszłym rodzicom.... Katarzyna
M. - ocena (1) W dniu wczorajszym miałam wykonany zabieg augmentacji piersi. Zespół... M. Wiolka - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Wiolka Andrzej Kuczera - ocena (1) Kilka dni spędziłem na Oddziale Chirurgii Ogólnej i Onkologicznej 7 Szpitala... Andrzej Kuczera Zatroskana mama - ocena (1) Jeszcze nigdy nigdzie w żadnym szpitalu czy przychodni nie czułam się tak... Zatroskana mama D-ta - ocena (1) Ja miałam badanie (kolonoskopia) w sierpniu 2024. Pani pielęgniarka i Pan... D-ta Ewa G - ocena (1) Wspaniały i godny najwyższej oceny zespół lekarzy z Panem Ordynatorem na... Ewa G Ireneusz Sz. - ocena (1) Dziękuję całemu zespołowi chirurgii ogólnej a w szczególności Dr.Ignacy za... Ireneusz Sz. Monika KJ - ocena (1) Wykonywałam badanie kolonoskopii w znieczuleniu. Profesjonalne podejście... Monika KJ Beata Muzińska-Judek - ocena (1) Pragnę z całego serca podziękować Pani Katarzynie Kulińskiej za serdeczność,... Beata Muzińska-Judek Mieczysław - ocena (1) Byłem na pobraniu krwi w szpitalu na Zaspie 09.01.2025r. o godzinie 10-tej na... Mieczysław Pacjent - ocena (1) Dam 5 gwiazdek ale dla Pielęgniarek i lekarzy na to miast Totalne zero dla... Pacjent W.W. - ocena (1) Serdecznie dziekuje Paniom Lekarkom, Pani Oddzialowej, Paniom Pielegniarkom -... W.W. Wlodzimierz W. - ocena (1) Serdecznie dziekuje Panu dr. Tomaszowi Kucowi i Pani dr. Monice Pompein - z... Wlodzimierz W. Simple - ocena (1) Od kilku lat chodzę do różnych oddziałów lekarskich. Warto tutaj chodzić bo... Simple X - ocena (1) Moja mama była pacjentką w okresie kwietnia i maja. Najpierw była na oddziale... X Agnieszka - ocena (1) Szpital na najwyższym poziomie. Polecam bardzo! Personel, pielęgniarki... Agnieszka Anna H. - ocena (1) Ogromne podziękowania i wyrazy uznania dla Pana Doktora B.Wieczorek z Poradni... Anna H.