Krzysztof - ocena (1) Brak podstawowych zasad traktowania po ludzku osób które są w podeszłym wieku... Krzysztof Daniel - ocena (1) Wczoraj tj 10.11.2024 około godziny 16 moja żona dostała napadu padaczki... Daniel Matka u kresu sił - ocena (1) Przychodnia i wizyta u ginekologa,który przyjmuje min w poniedziałku to jakiś... Matka u kresu sił
Bartosz Tomkiewicz - ocena (1) Od sama go początku przesympatyczna atmosfera i profesjonalne podejście do... Bartosz Tomkiewicz Ania - ocena (1) Mój mąż trafił na SOR z nagłym bólem kręgosłupa, nie mogąc stać i chodzić,... Ania Magdalena.zielinska11@onet.pl - ocena (1) Leczenie na najwyższym poziomie.Ordynator idealny ,bardzo kompetentny z... Magdalena.zielinska11@onet.pl Ewa - ocena (1) Dramat, nawet nie jedna gwiazdka, przyjmują ludzi tylko na badania i kładą z... Ewa S i R - ocena (1) Świetni lekarze, sprawnie przeprowadzona operacja CC przez dr Trawinskiego,... S i R Marzena - ocena (1) Moj maz lezal w tym szpitalu miejskim w Gdyni na oddziale... Marzena Józef Sowiński - ocena (1) Dnia 22.08.2024. zmuszony byłem pilnie zmienić termin badania... Józef Sowiński Emila - ocena (1) Serdecznie polecam odział neurochirurgi bardzo miły i opiekuńczy personel z... Emila Jarosław R Zaspa - ocena (2) Szpital oceniłem na portalu trójmiasto.pl Proszę podpowiedzieć gdzie jeszcze... Jarosław R Zaspa Karol - ocena (2) Trudno oceniać szpital psychiatryczny. Bliska mi osoba opuściła oddział... Karol Leon - ocena (1) Serdeczne podziękowania! Za sprawną i szybką pomoc a także operacyjny zabieg... Leon Leon Nowak - ocena (1) Pragnę serdecznie podziękować za sprawną i znakomitą pomoc na Pogotowiu... Leon Nowak Ewa Szymańska - ocena (1) Tydzien temu w tym szpitalu usunięto mi zacme. Pani dr. Naumowicz - wspaniały... Ewa Szymańska Patrycja - ocena (1) W lipcu trafił do tego szpitala mój mąż po wypadku. Skladam serdeczne... Patrycja ewa grota-wilczewska - ocena (1) Pani Wąchalska jest lekarzem z powołania , przychodząc tylko po zwolnienie po... ewa grota-wilczewska Piotr Gorkiewicz - ocena (1) Rzeczy niemożliwe są tutaj codziennością. Rewelacyjny zespół lekarski,... Piotr Gorkiewicz Córki - ocena (1) Dziękujemy całemu personelowi za wspaniałą opiekę taty na oddziale... Córki