Mieczysław - ocena (1) Szybko, sprawnie i przedewszystki profesjonalne. Mieczysław Ed - ocena (1) Miałem zabieg kolonoskopii przeprowadzony bez znieczulenia i byłem... Ed Maria - ocena (1) Bardzo doświadczeni lekarze,sympatyczni a to bardzo ważne,dla mnie to wielka... Maria
Seniorka - ocena (1) Dziś zostałam odesłana na zewnątrz nie wiem dlaczego bo byłam już kiedyś... Seniorka Cezary Górka - ocena (1) Chciałbym bardzo podziękować szpitalowi a szczególnie oddziałowi neurologii i... Cezary Górka Cezary Górka - ocena (1) Chciałbym bardzo podziękować szpitalowi a szczególnie oddziałowi neurologii i... Cezary Górka Jagna - ocena (1) Trafiłam z córką późnym wieczorem na SOR. Bardzo szybko przeszła selekcję.... Jagna teresa - ocena (1) Dziękuje bardzo Panu dr Andrzejowi Wojtyszce, ordynatorowi na Oddziale Chorób... teresa Adam - ocena (1) Badanie przeprowadzone przez dr Cezarego Adamiec i jego zespół to pełen... Adam Elżbieta - ocena (1) Wyjątkowo dobrze zorganizowany oddział w kontekście ilości zatrudnionych... Elżbieta Elżbieta - ocena (1) Wyjątkowo dobrze zorganizowany oddział w kontekście ilości zatrudnionych... Elżbieta Judyta - ocena (1) Serdecznie polecam cały oddział położniczy w Redłowie. Niesamowite położone,... Judyta Genia - ocena (1) Z całego serca polecam .W przyjaznej atmosferze wykonałam... Genia Katarzyna - ocena (1) To był mój trzeci poród w Radłowie i polecam wszystkim przyszłym rodzicom.... Katarzyna M. - ocena (1) W dniu wczorajszym miałam wykonany zabieg augmentacji piersi. Zespół... M. Wiolka - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Wiolka Andrzej Kuczera - ocena (1) Kilka dni spędziłem na Oddziale Chirurgii Ogólnej i Onkologicznej 7 Szpitala... Andrzej Kuczera Zatroskana mama - ocena (1) Jeszcze nigdy nigdzie w żadnym szpitalu czy przychodni nie czułam się tak... Zatroskana mama D-ta - ocena (1) Ja miałam badanie (kolonoskopia) w sierpniu 2024. Pani pielęgniarka i Pan... D-ta Ewa G - ocena (1) Wspaniały i godny najwyższej oceny zespół lekarzy z Panem Ordynatorem na... Ewa G