Patrycja - ocena (1) W lipcu trafił do tego szpitala mój mąż po wypadku. Skladam serdeczne... Patrycja ewa grota-wilczewska - ocena (1) Pani Wąchalska jest lekarzem z powołania , przychodząc tylko po zwolnienie po... ewa grota-wilczewska Piotr Gorkiewicz - ocena (1) Rzeczy niemożliwe są tutaj codziennością. Rewelacyjny zespół lekarski,... Piotr Gorkiewicz
Córki - ocena (1) Dziękujemy całemu personelowi za wspaniałą opiekę taty na oddziale... Córki Ewa Klinkosz - ocena (1) Dziś miałam kolonoskopię ze znieczuleniem dożylnym na NFZ. Wszystko... Ewa Klinkosz Małgorzata Suwik - ocena (1) Oddział Wewnętrzny (B) Szpital Zaspa. Profersjonalizm, życzliwość i... Małgorzata Suwik Katarzyna Wozniak - ocena (1) W dniu 27 lipca przeszłam operację biodra po wypadku..jestem pod ogromnym... Katarzyna Wozniak Jolanta Sitek - ocena (1) Obsługa lekarzy i wszystkich pracowników w pełni wykwalifikowany. Mają duże... Jolanta Sitek Dawid Makowski - ocena (1) Chyba nigdy nie spotkałem tak miłego doktora i pan pielęgniarek. Niezwykła... Dawid Makowski Magda - ocena (2) Omijajcie szerokim łukiem Magda Violetta Wojewoda - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, życzliwości, wiedzy i taktu... Violetta Wojewoda Joanna - ocena (1) Wczoraj byłam na histeroskopi, zabieg odbył się bez stresu, po zabiegu czułam... Joanna Ewa Pawlowska - ocena (1) W dniu 22 czerwca przeszłam operację stawu biodrowego. Operację wykonał... Ewa Pawlowska Marta - ocena (1) Lekarze wspaniali. Niestety, jak już pisano w opiniach personel pielęgniarski... Marta Katarzyna G. - ocena (1) Bardzo miło i ekspresowo. Dziękuję:) Katarzyna G. Agata - ocena (1) Byłam szybko umówiona na gastroskopię, Pani Dr. wszystko wyraźnie... Agata Dr. Roclawski (1) Czy ktoś wie gdzie na fundusz przyjmuje ortopeda Rocławski? Karolina - ocena (1) Szpital na zaspie...super atmosfera na odziale pediatrii...pielęgniarki... Karolina Ewa siostra - ocena (1) Składam serdeczne podziękowania za opiekę dermatologiczną trafną diagnozę... Ewa siostra Siostra - ocena (1) Rodzina Mariusza składa serdeczne podziękowania dla wszystkich Lekarzy i Pań... Siostra