Marta - ocena (1) Lekarze wspaniali. Niestety, jak już pisano w opiniach personel pielęgniarski... Marta Katarzyna G. - ocena (1) Bardzo miło i ekspresowo. Dziękuję:) Katarzyna G. Agata - ocena (1) Byłam szybko umówiona na gastroskopię, Pani Dr. wszystko wyraźnie... Agata
Dr. Roclawski (1) Czy ktoś wie gdzie na fundusz przyjmuje ortopeda Rocławski? Karolina - ocena (1) Szpital na zaspie...super atmosfera na odziale pediatrii...pielęgniarki... Karolina Ewa siostra - ocena (1) Składam serdeczne podziękowania za opiekę dermatologiczną trafną diagnozę... Ewa siostra Siostra - ocena (1) Rodzina Mariusza składa serdeczne podziękowania dla wszystkich Lekarzy i Pań... Siostra Danuta Kubicka - ocena (1) Oddział Ortopedii, cudowny personel i lekarze ale moje serce skradł Doktor... Danuta Kubicka Dagmara - opinia (2) W czerwcu tego roku byłam jednodniową pacjentką na oddziale ginekologicznym w... Dagmara Leonarda - ocena (1) Składam ogromne podziękowania dla Ordynatora Oddziału... Leonarda Anna - ocena (1) Jedna gwiazdka to i tak za dużo, ale żeby napisać komentarz to trzeba kliknąć... Anna Podziekowanie (1) Trafiłam na chirurgię w złym stanie.juz na sorze zaopiekowano się mną... H.Cwajna Regina - ocena (1) Brak możliwości kontaktu telefonicznego! Regina Mariusz85 - ocena (1) Byłem na nowym oddziale szczękowym w celu usunięcia dłutowania ósemki zabieg... Mariusz85 anonim - ocena (1) Żenada, przyjmują do godziny 14 anonim Weronika - ocena (1) Wszystko super przemiły personel zero stresu na kokoloskopi w uśpieniu Weronika Demon - ocena (1) Jestem pacjentem tego szpitala (przechodzę piekło mam ostre nie dokrwienie... Demon Sylwia - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla bardzo miłej i delikatnej podczas badań dr.... Sylwia Grażyna Rokosz-Starczewska - ocena (1) Trafiłam na SOR 8 marca 2924r.o 19.30 Cała wizyta, badania, w tym... Grażyna Rokosz-Starczewska Tomasz Kloskowski - ocena (1) Niesamowita placówka. Profesjonalna, życzliwa i uśmiechnięta obsługa.... Tomasz Kloskowski