Mrzygłód Barbara - ocena (1) Byłam pacjentką Dermatologi w szpitalu Wejherowo, bardzo dziękuję za... Mrzygłód Barbara Mariola Wysocka - ocena (1) Miałam usuwaną całą tarczycę 14.grudnia 2023 roku w szpitalu MSWiA z powodu... Mariola Wysocka Grażyna Wenta - ocena (1) Oddział neurologii zasługuje na dużą pochwałę, wszystkie Panie pielęgniarki... Grażyna Wenta
Bogdan - ocena (1) Byliśmy na konsultacji z żoną u Pani doktor Doroty Biesek. Niesamowicie... Bogdan Zibi - ocena (1) Miałem naprawiane kolano. Panie które przygotowywały mnie do zabiegu jak i po... Zibi Aleksandra Dąbrowska - ocena (1) Trafiłam 15.01.24 na oddział ratunkowy, zajął się mną Pan Doktor Tomasz... Aleksandra Dąbrowska Mama 2miesięcznej Julki - ocena (1) Bardzo miły i pomocny personel, warunki pobytu 2miesięcznego dziecka z mamą... Mama 2miesięcznej Julki anonimowy - ocena (1) Chciałam wyrazić swoją opinie o oddziale chorób wewnętrznych MSWiA w Gdańsku,... anonimowy Janina i Aleksandra - ocena (1) 11 stycznia 2024 bardzo życzliwy, przesympatyczny zespół, Pani pielęgniarka i... Janina i Aleksandra Mirek - ocena (1) Miłą serdeczna atmosfera. Sympatyczne miłe panie i szybkie terminowe wizyty... Mirek - ocena (1) Kardiologia V i VII piętro. Tak co do lekarzy nie mam zastrzeżeń wykonują... Jola - ocena (1) Byłam w zeszłym roku, w styczniu na oddziale Otolaryngologii. Wycinano mi... Jola Kazimierz - ocena (1) Podziękowania dla dr Marzeny Ławrynowicz za opiekę i wszechstronną diagnozę .... Kazimierz Izabela L. - ocena (1) W szpitalu miałam przeprowadzoną operacje cesarskiego cięcia. Lekarze... Izabela L. Kazimierz Janczewski - ocena (1) Najlepszy SOR na jaki mogłem trafić w świąteczny dzień bo 26.12.2023. Lekarz... Kazimierz Janczewski Zadowolona pacjentka - ocena (1) Najlepszych 10 dni moim życiu. Trafiłam na oddział 5 grudnia. Uratowano mi... Zadowolona pacjentka Grzegorz Krokos - ocena (1) Bylem pacjentem na oddziale chirurgi naczyniowej jestem pelen podziwu dla... Grzegorz Krokos Roman - ocena (1) Podziękowania dla całego personelu medycznego oddziału płucnego za wspaniałą... Roman teresa - ocena (1) Podziękowanie od pacjenta i rodziny dla całego personelu medycznego.... teresa Ryszard Woźniak - ocena (1) W niedziele 10-12 pomagano mi na Sorze moja opinia- anioły .inne czasy nie w... Ryszard Woźniak