Podziekowanie (1) Trafiłam na chirurgię w złym stanie.juz na sorze zaopiekowano się mną... H.Cwajna Regina - ocena (1) Brak możliwości kontaktu telefonicznego! Regina Mariusz85 - ocena (1) Byłem na nowym oddziale szczękowym w celu usunięcia dłutowania ósemki zabieg... Mariusz85
anonim - ocena (1) Żenada, przyjmują do godziny 14 anonim Weronika - ocena (1) Wszystko super przemiły personel zero stresu na kokoloskopi w uśpieniu Weronika Demon - ocena (1) Jestem pacjentem tego szpitala (przechodzę piekło mam ostre nie dokrwienie... Demon Sylwia - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla bardzo miłej i delikatnej podczas badań dr.... Sylwia Grażyna Rokosz-Starczewska - ocena (1) Trafiłam na SOR 8 marca 2924r.o 19.30 Cała wizyta, badania, w tym... Grażyna Rokosz-Starczewska Tomasz Kloskowski - ocena (1) Niesamowita placówka. Profesjonalna, życzliwa i uśmiechnięta obsługa.... Tomasz Kloskowski Anka - ocena (1) Ginekologia. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu personelu. Sam szpital... Anka Halina Sąsiadek - ocena (1) badanie EKG i kolonoskopia, Halina Sąsiadek Aleksandra - ocena (1) Porodówka to jakaś kpina. Personel opieszały, pozbawiony empatii,... Aleksandra Alicja - ocena (1) W dniu 05/06.04.24 na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym, zespół Panów pełniący... Alicja Marta - ocena (1) Mój Tata był tam pacjentem. Ogólnie jest bałagan organizacyjny, opieka... Marta Agnieszka Klein - ocena (1) Kilka dni temu miałam operację usunięcia tarczycy. Dziękuję całemu... Agnieszka Klein sabina - ocena (1) Mój pobyt w oddziale odbieram jako owocny. Otaczał mnie profesjonalny... sabina Jacek - ocena (1) Chciałbym wyrazić serdeczne podziękowania Panu lekarzowi Jackowi Stefaniuk,... Jacek Halina - ocena (1) bardzo dziękuję pani dr Agnieszce Różańskiejlekarz w poradni POZ na... Halina Grzegorz - ocena (1) Trafiłem tam dwa razy w przeciągu 3 miesięcy z różnymi problemami. W obu... Grzegorz Kaśka, babcia Kubusia - ocena (1) Personel szpitala-sala porodowa, jestem bardzo mile zaskoczona. Panie położne... Kaśka, babcia Kubusia