Martyna Jakubowicz - ocena (1) Wygląd budynku pozostawia wiele do życzenia Rozmawiałam z ludźmi w poczekalni... Martyna Jakubowicz Pacjent - ocena (1) Opuwka na tym oddziale to dramat. chron mnie panie boze od tego oddzialu.... Pacjent naszczescieniepacjent - ocena (1) pielęgniarkom w szpitalu życzę aby same miały kiedyś ten zaszczyt być pod... naszczescieniepacjent
Adam Słupsk - ocena (1) Szpital jest OK, lekarze, obsługa to profesjonaliści. Dobór leków i ich... Adam Słupsk Magdalena Cichosz - ocena (1) W szpitalu Copernicus Nowe Ogrody w Gdańsku byłam na oddziale ginekologii w... Magdalena Cichosz A. - ocena (1) Fenomenalnym lekarzem jest Pan dr Wojciech Płudowski. Kompetentny, uważny, o... A. Ogólnie zadowolony pacjent - ocena (1) Warunki bardzo dobre,jedzenie jak na szpital również dobre,obsługa Pani... Ogólnie zadowolony pacjent oJFBykPGlIehzUTj - ocena (1) MkoYvAblyVxQWIeH oJFBykPGlIehzUTj K - ocena (1) Miałem tu zabieg i całość oceniam bardzo wysoko. Personel lekarzy i... K wb - ocena (1) oddzialy i lekarze oraz personel super ale rejestracja dno wb Ewa mama Weroniki - ocena (1) Bardzo Wszystkim Państwu dziękuję! Za profesjonalne i serdeczne podejście do... Ewa mama Weroniki Zaniepokojony - ocena (1) Przyszedłem na kor z objawami choroby przewlekłej zrobili mi USG do kostki... Zaniepokojony Pacjentka - ocena (1) Skąd te pozytywne oceny oddziału ginekologii? Ja mam zupełnie inne odczucia.... Pacjentka Z.Kwiatkowski - ocena (1) Polecam serdecznie ,moim zdaniem ludzie pracujący na odziale kardiologicznym... Z.Kwiatkowski Beata - ocena (1) Przez miesiąc moja mama była pacjentką UCK - klinika neurochirurgii. Jestem... Beata Krystyna Łabusińska - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Ewy pielęgniarki bariatrycznej za całościowe... Krystyna Łabusińska TK - ocena (1) W UCK znaleźli nową metodę na skrócenie kolejek na badania TK. Najpierw... TK Magda - ocena (1) Oddział ginekologii- Wspaniała opieka, Położne oraz lekarze bardzo mili,... Magda Agnieszka - opinia (1) Dziękuję wszystkim pracownikom SOR, lekarzom, pielęgniarkom, którzy zajęli... Agnieszka Łukasz - opinia (1) Jestem po operacji stawu skokowego. Operacja przebiegła pomyślnie a złote... Łukasz