TK - ocena (1) W UCK znaleźli nową metodę na skrócenie kolejek na badania TK. Najpierw... TK Magda - ocena (1) Oddział ginekologii- Wspaniała opieka, Położne oraz lekarze bardzo mili,... Magda Agnieszka - opinia (1) Dziękuję wszystkim pracownikom SOR, lekarzom, pielęgniarkom, którzy zajęli... Agnieszka
Łukasz - opinia (1) Jestem po operacji stawu skokowego. Operacja przebiegła pomyślnie a złote... Łukasz Magda - opinia (1) Noe polecam SOR dla dzieci Magda Izabela - opinia (1) Dziękuję za cierpliwość, uśmiech i spokój całego zespołu pracującego na... Izabela Mama - opinia (1) Szpital faszeruje lekami. Nie stosuje terapii lub raz w miesiącu, bo nie ma... Mama Agnieszka - opinia (1) Oddział ginekologii-wspaniala opieka, wszyscy bardzo mili, podejście do... Agnieszka Pacjent z Redy - opinia (1) Byłem na Oddziale Urologicznym łącznie 3 dni po prostatoktomii radykalnej w... Pacjent z Redy Grażyna Mrozowicka - opinia (1) Profesjonalna i troskliwa opieka lekarzy z pełną informacją dla pacjentki.... Grażyna Mrozowicka Robert - opinia (1) Też profesjonalna obsługa cieszyć się ze mamy takich lekarzy i pielegniarki Robert Roksana - opinia (1) Nie polecam. Na nagły przypadek trzeba czekać 4 godziny a osoby ze... Roksana Mama Dominika - opinia (1) Polecam z całego serca , byliśmy z synkiem na oddziale Alergologii i chorób... Mama Dominika Dr. Alina Skorb - opinia (1) Na oddziale neurochirurgii w Szpitalu Copernicus spędziłam 10 dni po operacji... Dr. Alina Skorb Pacjent - opinia (1) Wspaniała obsługa ,niestety sale wyposażone w klimatyzację,która dmucha na... Pacjent Janina - opinia (1) Miałam przeprowadzane badanie Eus dróg żółciowych i jestem pod wrażeniem... Janina Zenon - opinia (1) Wszystko było Super ! Zenon Jacek - opinia (1) Moja Mama trafiła na Chirurgię Naczyniową w nocy 7 lipca z poważnym... Jacek Jacek - opinia (1) Chciałbym podziękować ratownikom z karetki, którzy przewieźli moją Mamę z... Jacek Agata - opinia (1) Moja opinia dotyczy oddziału pediatrii. Jestem przemile zaskoczona opieką... Agata