Jacek - opinia (1) Moja Mama trafiła na Chirurgię Naczyniową w nocy 7 lipca z poważnym... Jacek Jacek - opinia (1) Chciałbym podziękować ratownikom z karetki, którzy przewieźli moją Mamę z... Jacek Agata - opinia (1) Moja opinia dotyczy oddziału pediatrii. Jestem przemile zaskoczona opieką... Agata
Elżbieta Hinc - opinia (1) W dniach 28.06 - 10.07.2023 przebywałam w szpitalu PCK w Gdyni na oddziale... Elżbieta Hinc Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Agnieszka AgaR - opinia (1) Gastroskopia w znieczuleniu dzisiaj - w takim zespole medycznym mogę poddawać... AgaR grergory peck - opinia (1) Najgorszy szpital świata cywilizowanego. Trzyma się tam ludzi dla samego... grergory peck Hanna - opinia (1) Szczerze polecam Szpital Jednodniowy - NCM ul. Polanki 7. Profesjonalny... Hanna Dziadek Stanisław Rolbiecki - opinia (1) Bardzo profesjonalne, pełne empatii udzielenie w nocy pomocy w dniu... Dziadek Stanisław Rolbiecki Anna - opinia (1) Każdy szpital stara się pomóc. Zawsze trzeba.miec.taka.nadzieję i nie dawać... Anna Zofia Koprowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Szybko dodzwoniłam się. Pani, która odebrała... Zofia Koprowska Katarzyna - opinia (1) Tydzień temu miałam badanie w pracowni endoskopii. Pan Doktor Paweł K. to... Katarzyna th - opinia (1) zero korodynacji, czy ktos wie, czy juz usuneli awarie i robia rtg? system im... th Niezadowolona pacjentka - opinia (1) Niedawno byłam z córką w szpitalu na oddziale gastroenterologii dziecięcej.... Niezadowolona pacjentka Krystyna Janiszewska-Stryszak - opinia (1) Strefa zielona SOR, dziękuję bardzo za fachową i wspaniałą opiekę lekarską... Krystyna Janiszewska-Stryszak Aga - opinia (1) Jestem kole zaskoczona opieka w szpitalu , zainteresowanie personelu bardzo... Aga Eugenia Szczesna - opinia (1) Bardzo dziękuję za uratowanie życia mojemu mężowi na intensywnej terapii... Eugenia Szczesna Marian - opinia (1) Sami ustalili termin operacji i tak 2x .Nie dotrzymali żadnego. Sami... Marian Malgorzata Glodowska - opinia (1) Wspanialy personel.Poczawsxy od karetki nr 7 z Sopotu.SOR .Potem oddzial... Malgorzata Glodowska justyna - opinia (1) Polecam Gorąco oddzial ginekologiczny Rodziłam w marcu i jestem bardzo... justyna