Katarzyna - opinia (1) Tydzień temu miałam badanie w pracowni endoskopii. Pan Doktor Paweł K. to... Katarzyna th - opinia (1) zero korodynacji, czy ktos wie, czy juz usuneli awarie i robia rtg? system im... th Niezadowolona pacjentka - opinia (1) Niedawno byłam z córką w szpitalu na oddziale gastroenterologii dziecięcej.... Niezadowolona pacjentka
Krystyna Janiszewska-Stryszak - opinia (1) Strefa zielona SOR, dziękuję bardzo za fachową i wspaniałą opiekę lekarską... Krystyna Janiszewska-Stryszak Aga - opinia (1) Jestem kole zaskoczona opieka w szpitalu , zainteresowanie personelu bardzo... Aga Eugenia Szczesna - opinia (1) Bardzo dziękuję za uratowanie życia mojemu mężowi na intensywnej terapii... Eugenia Szczesna Marian - opinia (1) Sami ustalili termin operacji i tak 2x .Nie dotrzymali żadnego. Sami... Marian Malgorzata Glodowska - opinia (1) Wspanialy personel.Poczawsxy od karetki nr 7 z Sopotu.SOR .Potem oddzial... Malgorzata Glodowska justyna - opinia (1) Polecam Gorąco oddzial ginekologiczny Rodziłam w marcu i jestem bardzo... justyna Bogusława - opinia (1) Poradnia kardiologiczna do wymiany.W sprawie pilnej zagrożenia życia odmowa... Bogusława Wojciech Kalinowski - opinia (1) Wspaniała placówka medyczna. Cudowni lekarze i opieka pielęgniarska. Personel... Wojciech Kalinowski Pacjentka - opinia (1) Byłam pacjentka tego szpitala..W szpitalu powinnien być nakaz noszenia masek... Pacjentka Lidia - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Jestem bardzo zadowolona z przebiegu... Lidia Piotr - opinia (1) Byłem przez tydzień u znajomej na II piętrze na oddziale wewnętrzym . W całym... Piotr Izabela - opinia (1) Witam trafiłam dziś na sor15.03.24 w Gdańsku i jak zawsze obsługa sprawna,... Izabela lucyna - opinia (1) Oddział otolaryngologiczny Lekarze zero kompetencji. Po konsultacji u nich... lucyna Joanna - opinia (1) Trafiłam na SOR po dwóch tygodniach brania leków LPZ na kręgosłup.(Aspican i... Joanna Ania Filipowicz - opinia (1) Wspaniały personel Profesjonalizm ,empatia Ania Filipowicz Tadeusz Bandyszewski - opinia (1) 14 grudnia 2022 zaufałem Panu doktorowi Pawłowi Rybakowi. Na wskutek wypadku... Tadeusz Bandyszewski N.B - opinia (1) Ta opinia dotyczy Neurologii w Wejherowie . Alicja Mączkowiak, ordynator... N.B