N.B - opinia (1) Ta opinia dotyczy Neurologii w Wejherowie . Alicja Mączkowiak, ordynator... N.B Dagmara Tajerle - opinia (1) Od 24.01.2023 r.-03.02.2023 przebywałam na patologii ciąży z której podczas 3... Dagmara Tajerle Krzysztof - opinia (1) Przemila obsługa i podejście do pacjenta. Krzysztof
Iza - opinia (1) Świetnie lekarze, i obsługa pielęgniarska. Leżałam kilka dni na udziale... Iza Anonim - opinia (2) Mogę śmiało powiedzieć że uratowali mi tam życie. Przyszłam w stanie fatalnym... Anonim Matka - opinia (2) Dziękuję za odwagę podjęcia pomocy, której inni nie śpieszyli sìę udzielić.... Matka Pacjent - opinia (1) Wszystko było by dobrze gdyby sale z pacjentami nie były mieszane a to brak... Pacjent Pacjent - opinia (1) Po raz pierwszy spotkałam się z mieszanymi salami dla chorych. Trochę to... Pacjent Irena - opinia (1) Bardzo dziękuję pani dr Natalii Cieślik. Pani Doktor jest bardzo... Irena Iza - opinia (1) córka (lat 7) została bardzo sprawnie przyjęta na SOR-Chirurgię dziecięcą i w... Iza Dominika Dziurdzikowska - opinia (1) Cały proces dostania się do szpitala, pobyt i wypis oceniam na najwyższym... Dominika Dziurdzikowska A. - opinia (1) SOR Zaspa, szybka, fachową opieką. Niesamowicie miły personel. Mają dużo... A. Agnieszka D - opinia (1) Bardzo dobra opieka okołoporodowa. 2 x cc, dzieciaczki zdrowe, bez... Agnieszka D Diana - opinia (1) Przeczytałam poniższe wpisy i oczywiście każda kobieta ma prawo do własnej... Diana Anna Dragańska - opinia (1) Wspaniała opieka, przemili ludzie zaczynając od Pana i Pań na izbie przyjęć... Anna Dragańska Joanna - opinia (1) Z całą pewnością najlepszy Szpital w Polsce. Cudotwórca Ortopeda Doktor Paweł... Joanna Rafał Kosecki - opinia (1) Bardzo polecam Państwu ten szpital i jego usługi. Profesjonalna obsługa i... Rafał Kosecki Andrzej Grzenia właściciel Bonusmg - opinia (1) Pierwsza operacja: śrubowanie nogi, po złamaniu nogi typu pilon. Operacja... Andrzej Grzenia właściciel Bonus Aleksandra - opinia (1) Wspaniały, troskliwy zespół - szczególnie Pań Położnych. Spotkałam siw z... Aleksandra Teresa - opinia (1) Byłam pacjentką Oddziału Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu.Jako... Teresa