Wdzięczna pacjentka - opinia (1) Byłam pacjentką oddziału chirurgii ogólnej i jestem pełna wdzięczności dla... Wdzięczna pacjentka Jadwiga - opinia (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, miła obsługa. Załatwienie wszelkich... Jadwiga Dorota Dudek - opinia (1) Szanowna Pani Doktor Dominika Kowal-Głodkowska Z całego serca pragniemy... Dorota Dudek
mariusz szymański - opinia (1) zabieg przepuklina pachwinowa profesjonalnie wykonany nie musiałem używać... mariusz szymański Tomasz - opinia (1) W gdyni niema okulisty na dyżurze nocnym pacjent jest odsyłany do Wejherowa... Tomasz Kati - opinia (1) Szybka i trafna diagnostyka, fachowa wiedza i empatia personelu medycznego.... Kati Waldemar W. - opinia (1) Bardzo przyjemna, profesjonalna obsługa, przyjemnie jest w takiej atmosferze... Waldemar W. Waldemar WILK - opinia (1) kultura osobista i taktowne reakcje zespołu pracującego w przychodni... Waldemar WILK Joanna - opinia (1) Obsługa oddziału neurochirurgii bardzo miła i pomocna, bez wyjątku panie... Joanna Agnieszka - opinia (1) Cześć, ja również miałam wykonywane badanie hsg w szpitalu wojewódzkim w... Agnieszka Brak autora - opinia (1) Po pierwszym porodzie, który odbył sie w innym szpitalu bardzo obawiałam sie... Brak autora Pacjent - opinia (1) Proba umowienia porodu (ciecie cesarskie ze skierowaniem od 2 niezaleznych... Pacjent M. - opinia (1) Nie mogę dać nawet za wyposazenie 5, skoro izba przyjec miała prehistoryczny... M. Joanna - opinia (1) Ogromne podziękowania dla zespołu karetki GO1-004,oraz całego personelu... Joanna piatek.halina@wp.pl - opinia (1) super obsluga ,fachowosc personelu medycznego na piątke,dziekuje dr... piatek.halina@wp.pl Szymon - opinia (1) Pełen profesjonalizm całego zespołu lekarzy i pielęgniarek. Szymon Jan - opinia (1) Dzień Dobry, miałem zabieg zdjęcia zaćmy, szpital na Polanki. Obsługa bardzo... Jan Bożena C. - opinia (1) Na początku września byłam pacjentką oddziału ginekologiczno -położniczego.... Bożena C. Jadwiga Wnuk - opinia (3) Całemu Zespołowi Oddziału Chirurgii Ogólnej serdecznie dziękuję za... Jadwiga Wnuk Pacjent Bogusław - opinia (1) 1 września 2022 miałem wykonany zabieg usunięcia zaćmy w szpitalu NCM przy... Pacjent Bogusław