Grzegorz - opinia (1) Rejestracja zabiegów planowanych masakryczna . Horror każdego dnia gdzie... Grzegorz Rozczarowana - opinia (1) Przyjechałam do szpitala na godzinę 9 wędkę wskazania. O godzinie 16:30... Rozczarowana mariusz - opinia (1) Kilka dni temu miałem operacje na oddz. urologii ,za sprawność... mariusz
K. - opinia (1) Moj synek 8 mc byl pacjentem pediatrii gdzie powędrował z SORu. Na SOR... K. Ewelina - opinia (1) Bardzo polecam. Profesjonalizm chirurga Pana Pawła Szurkowskiego na... Ewelina Katarzyna - opinia (1) Miałam zabieg usunięcia zaćmy na oku, w odstępach miesiąca jednego od... Katarzyna Zdzisław S. - opinia (1) Przeszedłem kilka dni temu zabieg usunięcia zaćmy. Byłem urzeczony personelem... Zdzisław S. Damian - opinia (1) Żenada przyjmują pacjentów na sor ze skierowaniem po wszystkich badaniach 5... Damian Obywatel - opinia (1) Pacjent nie zważony w czasie pobytu w szpitalu. Być może brak wagi. Brak... Obywatel Karolina W. - opinia (1) Dwa dni temu miałam operowaną tarczycę, rozpoznanie nowotwór złośliwy. Byłam... Karolina W. Krystyna - opinia (1) Jestem po zabiegu tarczycy, bałam się strasznie i zupełnie niepotrzebnie.... Krystyna Anna - opinia (1) Chciałam podziękować wspaniałemu personelowi zwłaszcza Izby Przyjęć O.... Anna Piotr - opinia (1) Zawsze fachowa obsługa i opieka nad pacjentem. Pozdrawiam cały personel! Piotr Piotr - opinia (1) Rejestracja w poradni okulistycznej, to jakiś nie śmieszny żart. Personel nie... Piotr Natalia - opinia (1) Szpital dno! Otóż nie dość że zapomnieli zapisać mojej mamy na zabieg, który... Natalia Mamusia - opinia (1) Moj synek tam przebywa martwię się jak każda matka ,ale opieka na najwyższym... Mamusia Jan Wojciechowski - opinia (1) Przesympatyczne Panie.Wszystko na czas.Zawsze przygotowane do pracy!! Jan Wojciechowski Elżbieta Staszek - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szczególne podziękowanie za udany zabieg dla pani dr... Elżbieta Staszek Janka - opinia (1) Dno i trzy metru mułu! 6 godzin bez pomocy po zdarzeniu komunikacyjnym!!! Ale... Janka Daniel - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku, szybko i sprawnie - operacja zaćmy jednego oka. Daniel