Adam Skwarczyński - opinia (1) Dziękuję całemu personelowi za udany zabieg i opiekę. Adam Skwarczyński M.W. - opinia (1) zabieg usunięcia zaćmy, zmuszony byłem przesunąć termin zabiegu i nie było... M.W. Wojtek - opinia (1) Super obsługa! Mili sympatyczni dobrzy ludzie, od przyjęcia do wypisu. Wojtek
Jarosław Rakowski - opinia (1) Byłem pacjentem w szpitalu na Zaspie i mój Tata też, personel i lekarze... Jarosław Rakowski Kasia - opinia (1) Chciałam bardzo (i publicznie :) podziękować całemu personelowi SOR-u... Kasia Magda Walczak - opinia (1) Chciałabym podziękować cudownym lekarzom ze szpitala na Zaspie, dr Suwała i... Magda Walczak Kasia - opinia (1) Z całego serca dziękujemy Panu Doktorowi Jackowi Wydrze oraz całemu zespołowi... Kasia Sandra - mama Janka - opinia (1) Jestem przeogromnie zadowolona, że zdecydowałam się na poród właśnie tu. Pani... Sandra - mama Janka halina barbara rogowska - opinia (1) W roku 2021/22 byłam dwukrotnie pacjentką Oddziału Chirurgii Urazowo... halina barbara rogowska Aa - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona. Super zaspół rehabilitantów. Jedzenie takie sobie.... Aa Hanna - opinia (2) Ten szpital to pomyłka. Zero empatii i zainteresowania pacjentem. Wypis z... Hanna Eugenia - opinia (1) 30 listopada b.r. byłam operowana przez Prof.Kloca na tym oddziale. Mój stres... Eugenia Andrzej Korzycki - opinia (1) Wdzięczna pacjentka Mirosława . Wielce dziękuję,w imieniu,Mojej Mamy,... Andrzej Korzycki Paula - opinia (1) Porodówka super, lepszej opieki nie mogłam sobie wymarzyć natomiast oddział... Paula Marek - opinia (1) Miałem 9 grudnia 2021 roku skomplikowaną operację kręgosłupa na oddziale... Marek Marcin - opinia (1) Żona była na 10 min na własne oczy widziala i przekazujemy co widziała.... Marcin Kobus Romuald - opinia (1) Jestem wysoce nie zadowolony z rejestracji !.. jestem zarejestrowany do... Kobus Romuald Rodzina pacjentki 02/12/21 - opinia (1) Pacjentka po przebytym udarze. Z dolegliwosciami wskazujacymi na stan przed... Rodzina pacjentki 02/12/21 Krzyszyof - opinia (1) Moja ocena odnosi się jedynie do izby przyjęć. Podobno pacjenci mają być... Krzyszyof Krzysztof - opinia (1) Bardzo mili i kompetentni pracownicy odziału. Super organizacja. Można w... Krzysztof