Lukasz - opinia (1) Polecam w 100%. Zabieg okulistyczny wykonany perfekcyjnie. Profesjonalna... Lukasz Ania - opinia (1) Miałam przyjemność urodzić synka w szpitalu w Redłowie i z całego serca... Ania dp - opinia (1) ludzie jesli w tym szpitalu jest tak tragicznie to idzcie do innego.wreszcie... dp
Aneta - opinia (1) Niestety mam bardzo złe doświadczenia z UCK, w 17 tygodniu ciąży stwierdzono,... Aneta MF - opinia (1) Polecam opiekę lekarską, jest na najwyższym poziomie. Lekarze empatyczni,... MF Autor nieznany - opinia (1) Na przełomie czerwca i lipca trafiłam do szpitala z synem 4 tygodniowym. Pani... Autor nieznany Karolina Raczyńska - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować lekarzom oraz pielęgniarkom na tym Oddziale,... Karolina Raczyńska Bożena Grue - opinia (1) Moja mama lat 90 była operowana na zaćmę we wrześniu 21. Mama otrzymała 90 %... Bożena Grue Anna - opinia (1) W sierpniu 2021 r. przeszłam operację odcinka lędźwiowego kręgosłupa na tym... Anna miroslaw - opinia (1) beznadziejnie dlugi czas oczekiwania na wynik angio-tk tetnic wiencowych tym... miroslaw Magda - opinia (1) Dziękuję za opiekę nad moją mamą całemu personelowi oddziału ortopedii 7... Magda Tomasz krajewski - opinia (1) Ciężko się dodzwonić do przychodni. Jak ktoś odbierze to się rozlacza Tomasz krajewski T120 - opinia (1) Pobyt na oddziale ratunkowym. Pacjent jest tam produktem ubocznym. Personel... T120 barbara - opinia (1) pojechalam dzisiaj do akademii z krwawiaca rana po operacji usuniecia... barbara Tomek - opinia (1) 04.08.2021 to co się dzieje na onkologii a raczej w rejestracji to woła o... Tomek Bogna Kolada - opinia (1) Na zbiegu usunięcia zaćmy z lewego oka była moja mama (26.07.2021). Jestem... Bogna Kolada andrzej - opinia (1) Polecam sam dziś tam przebywałem miła i sympatyczna obsługa andrzej Pacjwntka - opinia (1) Przyjazny personel, bardzo dobre warunki pobytowe. Pacjwntka X - opinia (2) Dałabym zero... byłam dziś. Ale daje jedynką gwiazdkę bo nie czekałam... X Ktoś - opinia (1) Sor ginekologia jeśli nie przychodzisz z rozwarciem i walizką to nie masz co... Ktoś