Daniel - opinia (2) Pielegniarki zachowywały się fatalnie. Pan ordynator nic lepszy(nie pamiętam... Daniel Grażyna Cz. - opinia (1) Wszystkie standardy na wysokim poziomie; profesjonalny, zaangażowany, bardzo... Grażyna Cz. Nadiia - opinia (1) Polecam. Była na laparoskopii. Operacja poszła dobrze. Personel jest bardzo... Nadiia
Roman M. - opinia (1) Usunięcie zaćmy OP dnia 8 czerwca 2021. Bardzo dobre podejście do pacjenta,... Roman M. Barbara Banachowska - opinia (1) Szpital super wyposażony i wspaniali lekarze. Byłam tam na operacji zaćmy... Barbara Banachowska Iwona - opinia (1) Miałam dzisiaj czyli 8 lipca krótki zabieg na oddziale ginekologicznym.Jestem... Iwona miroslaw s pok 108 - opinia (1) chcialbym serdecznie podziekowac p.doktor Malgorzacie Sinickiej-Lateckiej jak... miroslaw s pok 108 Monika Łukaniuk - opinia (1) Wspaniały szpital, wspaniali lekarze , położne. Czułam się w pełni... Monika Łukaniuk Olga - opinia (3) Byłam dzisiaj na SORze. Załoga bardzo fachowa, sprawna, sympatyczna. Wszystko... Olga Joanna - opinia (1) Dziękuję za udaną operację i opiekę całego personelu obecnego w dniach... Joanna Ewa - opinia (1) Jestem po zabiegu usunięcia zaćmy z prawego oka. Obecnie oczekuję na zabieg w... Ewa Wdzieczny pacjent - opinia (1) Byłem pacjentem oddzialu urologii gdzie tydzień temu wykonano mi operację... Wdzieczny pacjent wdzięczny pacjent Janusz - opinia (1) 1/2 Chciałbym podzielić się swoją opinią na temat zespołu... wdzięczny pacjent Janusz Pacjentka - opinia (1) Zabieg przebiegł bez problemów i skutków ubocznych. Wspaniały personel i... Pacjentka Marek Stępa - opinia (1) Dzięki ofiarnej pracy całego personelu Kliniki Medycyny Hiperbarycznej oraz... Marek Stępa Gorzata1 - opinia (1) Obsługa i opieka na najwyższym poziomie. Czas oczekiwania - krótki Gorzata1 Aneta - opinia (1) Bałagan w systemie szczepień covidowych Aneta Ewa - opinia (1) Świetna opieka całego personelu medycznego, dziękuję i polecam Ewa Andrzej Spała - opinia (1) Z okazji święta pielęgniarek jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować... Andrzej Spała Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Leżałam na oddziale laryngologicznym. Dziękuję... Alicja