Teresa - opinia (1) Personel Medyczny ma empatyczne podejście do pacjentów. Cechuje Go... Teresa Magda - opinia (1) Bylam operowana przez Pana Doktora Tomasza Osęka, najwspanialszy czliwiek i... Magda Córka pacjentki - opinia (2) Zaćma w obu oczach. Pełen profesjonalizm, sympatyczne pielęgniarki, od samego... Córka pacjentki
Piotr Kossowski - opinia (1) W dniu 28-04-2021 przeszedłem w szpitalu operację zaćmy oka lewego.Jestem pod... Piotr Kossowski Bogdan Chrzanowski - opinia (1) W dniach 24.02.-09.03.2021 r. przebywałem w szpitalu 7 MW, będąc w ciężkim... Bogdan Chrzanowski Andrzej Spała - opinia (1) Przebywałem na oddziale urologii w dniach 13-19 kwietnia jestem bardzo... Andrzej Spała Grzegorz - opinia (1) Kpina z pacjeta 8 godzin czekam i nic Grzegorz Władek 58 - opinia (1) 18. marca miałem zabieg wszczepienia endoprotezy stawu biodrowego. Cała... Władek 58 Daria - opinia (1) Na stronie internetowej nie ma żadnej informacji o tym, że nie ma już... Daria MK - opinia (1) Świąteczny poniedziałek na KOR - jeżeli już to tylko tu. Opieka, badania a... MK Joanna - opinia (1) Miałam poważny zabieg na oddziale neurochirurgii . Wspaniali lekarze i... Joanna Wigilia - opinia (1) Dzieki personelowi z oddzialu ginekologiczno-polozniczemu oraz wszystkim... Wigilia Ewa - opinia (1) Cudowny personel, obsługa na najwyższym poziomie. Wreszcie widzę wyraźnie.... Ewa Aleksandra - opinia (1) Rewelacja, pacjent czuje się zadbany od samego przekroczenia progu szpitala.... Aleksandra Pacjentka z sali 128 - opinia (1) Szpital przyjazny pacjentowi. Do minimum ogranicza cierpienie chorego poprzez... Pacjentka z sali 128 Dariusz - opinia (1) Naprawdę profesjonalna i miła opieka nad pacjentem. Spędziłem na tym oddziale... Dariusz Anna - opinia (1) W lutym miałam laparoskopie woreczka żółciowego bardzo miła obsługa na... Anna Bogdan - opinia (1) Dwa razy miałem wykonywany zabieg usunięcia zaćmy, wszystko na najwyższym... Bogdan Agga - opinia (1) W szpitalu w Redłowie urodziłam w marcu 2021. Polecam szpital wszystkim... Agga Robert - opinia (1) Dodzwonić się, to marzenie! Nikt nie odbiera telefonu. Dzwoniłem... Robert