Sierota - opinia (1) Podpisuje się pod komentarzem o dr Romańczuku. Miałam wątpliwa przyjemność... Sierota Jarek - opinia (1) Z całego serca polecam szpital. Świetne przygotowanie do zabiegu, zabieg... Jarek liczi - opinia (1) W 2011 roku operował mnie dr Libionka i prof. Kloc. Mogę powiedzieć, że... liczi
liczi - opinia (1) Położne z wielką empatią podchodzą do pacjenta. Dr Jankowski - lekarz z... liczi Jola - opinia (1) Zostałam przyjęta na oddział ginekologiczny 7.01.21 wyszłam po operacji 8.01... Jola Krystyna Meler - opinia (1) Dziękuję pięknie za kulturę obsługi, 15 grudnia miałam zabieg Pani fr... Krystyna Meler Adrianna - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem.Bardzo się obawiałam jak to będzie ze względu na... Adrianna Kledzik Elzbieta - opinia (1) Zabieg robił mi Dr.Babicki cudowny człowiek i bardzo dobry specjalista... Kledzik Elzbieta Dagmara - opinia (1) Trzeci poród w tym samym miejscu (rok 2015, 2019, 2020)- wszystkie wspominam... Dagmara Franciszek Gdowik - opinia (1) 13.10. 2020 miałem u państwa wykonany zabieg operacyjny na zaćme, jestem... Franciszek Gdowik staszko - opinia (1) SOR w szpitalu miejskim obsługiwany przez lekazrz o nazwisku GLAZA pozwolił... staszko Ewa - opinia (1) Wyjątkowa opieka, wspaniały personel. Bardzo profesjonalnie Ewa Anita P. - opinia (1) Urodziłam córeczkę 19.12.2020 chwile przed godzina 14 w tym szpitalu. Bardzo... Anita P. Paulina - opinia (1) domy medyczne w Trójmieście mogą być wzorem dla innych jednostek tego typu.... Paulina Ona - opinia (2) Szpital rzeczywiście potrzebuje gruntownego remontu. Jeśli chodzi o personel,... Ona Katarzyna - opinia (1) W Sytuacji obecnej Covid 19, wspaniała opieka lekarska na oddziale... Katarzyna Ewa - opinia (1) Polecam młoda otwarta kadra, położne bardzo pomocne. Ewa Ewa - opinia (1) Polecam pielęgniarki położne bardzo pomocne. Młoda kadra nie spodziewałam się... Ewa Rodzącą - opinia (1) Polecam! Personel zasługuje na medal, wszyscy ciepli mili i z ogromną... Rodzącą Natalia - opinia (1) Rodziłam w listopadzie 2020 r, jestem bardzo zadowolona z personelu, panie... Natalia