Justyna - opinia (1) Bardzo miły personel medyczny Panie bardzo opanowane , miłe napewno tam wrócę Justyna Anna - opinia (1) Personel pełny profesjonalizm ,czysto, super ludzie pracujący tam . Anna Brak poszanowania godności człowieka...Jednak służba zdrowia kuleje, c.d. cz. 3. (2) Dopiero pomogła mi jedna kobieta, widać, że osoba z dłuższym stażem pracy,... Barbara
Monika - opinia (1) Dziekuje za profesjonalnie przeprowadzony zabieg i za opieke. Mialam usuwane... Monika Miruna - opinia (1) Kolonoskopia bez znieczulenia wykonana przez dr Annę Pawłowską godna... Miruna Mirka - opinia (1) Świetny szpital ,cudowna obsługa lekarska pełna zaangażowania Masa badań .... Mirka Grzegorz Madycki - opinia (1) W Szpitalu miałem operowaną prawą dłoń. Obsługa lekarska i pielęgniarska na... Grzegorz Madycki Agata - opinia (1) Polecam:) Wspaniały personel szpitala i nowoczesne podejście do porodu. Na... Agata Ania d - opinia (1) Urodziłam synka przez cesarskie cięcie. Bardzo wszystkim dziękuję lekarską,... Ania d Krystyna - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Dr A. Warzocha, który mnie operował to wspaniały... Krystyna L. A. W-Goszka - opinia (1) Operację usunięcia zaćmy oka prawego miałam w dniu 27.10.2020, wykonaną przez... L. A. W-Goszka Teresa Binkuńska - opinia (1) Gdyby w każdym szpitalu były takie warunki i tak miła obsługa, nie... Teresa Binkuńska kuszner władysław - opinia (1) jestem po zabiegu usunięcia usunięcia zaćmy( oko lewe i pr.) Jestem bardzo... kuszner władysław M - opinia (1) Pacjent 3 dni leżał na Sorze z powodu braku miejsc na oddziale, leżał bez... M Grażyna - opinia (1) Czas oczekiwania krótki gdyż wskoczyłam do kolejki boktoś zrezygnował.... Grażyna Alicja - opinia (1) kicha i beznadzieja, a rehabilitacja na łapu capu......... Alicja beata - opinia (1) Polecam bardzo chirurgię - oddział wyremontowany, czysty, bardzo życzliwe... beata Maria G. - opinia (1) Zabieg usunięcia zaćmy odbył się sprawnie i w komfortowych warunkach.... Maria G. Izabela - opinia (1) Bylam pacjentka na Oddz. Chirurgii. Pelna kultura, profesjonalizm, oddanie... Izabela Karolina - opinia (1) Trafilam na KOR z silnym bolem głowy, zostałam szbko przyjęta, zdiagnozowana... Karolina