Jan Cebula - opinia (1) Bardzo dobra i szybka obsługa. Personel pomocny. Serdeczne podziękowania dla... Jan Cebula Janina Dębiak - opinia (1) Szanowna Pani doktor Barbara Gryglewska jesteśmy zdruzgotani nagłym Pani... Janina Dębiak Ilona - opinia (1) Bardzo Polecam! Obsluga na najwyzszym poziomie, co więcej bardzo miły i... Ilona
Bartek - opinia (1) Jeden z najlepszych oddziałów na jakim byłem. Wiedza oraz opieka lekarska i... Bartek Zuzanna - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona wspaniałą opieką na oddziale położniczo... Zuzanna Edyta - opinia (1) Bardzo dziękuję za opiekę okołoporodową, spotykałam się z różnym traktowaniem... Edyta Edyta - opinia (1) Bardzo dziękuję za opiekę okołoporodową, spotykałam się z różnym traktowaniem... Edyta Marta - opinia (1) 26.05.2020r miałam wykonywaną gastroskopię w Przychodni na Zaspie. Jestem... Marta B.Ł. - opinia (1) Byłam dzisiaj z córką na chirurgii dziecięcej złamała rękę. Ludzie którzy tam... B.Ł. krystyna - opinia (1) Jestem po operacji haluxa-dr Warzocha nieoceniony!Fachowosc i otwarcie na... krystyna Jan Weprzedz - opinia (1) Bardzo dobrzy lekarze posiadający dużą wiedzę i chcący pomóc choremu.... Jan Weprzedz Nicola - opinia (1) Poród w czasie pandemii, bez osoby towarzyszącej- zapowiadało się strasznie,... Nicola Graszka - opinia (1) Oba zabiegi na zaćmę udane. Wzrok przywrócony Graszka Magdalena - opinia (1) Rewelacyjna obsługa przez lekarzy i pielęgniarki na szpitalnym oddziale... Magdalena Marek - opinia (1) nikt się nie zgłasza pod wymienionymi numerami telefonów!!! Marek Sabina - opinia (1) Jesteśmy z mężem pacjentami w Poradni u lekarza rodzinnego p.Moniki Kukuć... Sabina Szpital Zaspa Chirurgia B (2) . Chcę podziękować lekarzom i Paniom pięlęgniarkom za wspaniałą... Halina Sajenko Ginekologia-masakra (2) Trafiłam do szpitala z powodu kłucia i bólu nad brzusza/ pod piersiami. Pani... Zniesmaczona. Halna - opinia (2) Moja mama miała problem z niewydolnością nerek. Utrzymywana była tylko dzięk... Halna Ewa - opinia (1) Urodziłam syna w styczniu.chciałam rodzić w innym szpitalu ale pogotowie... Ewa