Domi (2) Szpital się stara, praca lekarzy i pielęgniarek bardzo ciężka, wiadomo... Domi Jola - opinia (1) Oddział kardiologii dziecięcej najlepsi lekarze jacy mogą być. Dziękujęmy za... Jola SPR dzieciecy (3) Wczoraj spędziłam kilkanaście godzin na tzw SOR dziecięcym . To jakaś... Zuzia
Anna Pawlaczyk - opinia (1) Oddział Chirurgii Urazowo - Ortopedycznej - Kopernik -to empatia i... Anna Pawlaczyk Grażyna Dąbrowska - opinia (1) W dniu 5.02.2020r.mialam zabieg usunięcia żylaków przez Pana dra... Grażyna Dąbrowska Mama - opinia (1) Syn jest pod opieką oddziału od lat, lekarze i zespół pielegniarski to nie... Mama Katarzyna - opinia (1) Tragedia!!!!! Kor i oddział to jedna wielka porażka. Nie obejdzie się bez sądu. Katarzyna Jan Kiciński - opinia (1) Moja żona z ciężkim przypadkiem sepsy w styczniu br trafiła do szpitala na... Jan Kiciński Mama - opinia (1) Trafiłam z 2 tygodniowym synkiem na oddział pediatrii z zapaleniem płuc,... Mama Maciej - opinia (1) Parodia nie szpital. Taraktowanie ludzi to dno. Koszt parkingu jeśli trzeba... Maciej Halina labuda - opinia (1) Bardzo dobra obsluga,mily personel polecam kazdemu Halina labuda Pacjent z wypadku - opinia (1) tragedia ! Przede wszystkim SOR powinien zostać skontrolowany pod każdym... Pacjent z wypadku Monika - opinia (1) W Gdyni miałam traumatyczny poród. Przed cc krzyczano na mnie bez powodu a na... Monika Małgorzata Grubba - opinia (1) Po raz drugi w przeciągu 2 lat byłam pacjentka oddziału Chirurgi Ogólnej w... Małgorzata Grubba Basikry - opinia (1) Nie polecam tu rodzić ,opieka poporodowa okropna. Ciągle trzeba czekać na... Basikry Anna Tkacz - opinia (1) Moja mama miała operację 18.11.2019 wymianę stawu biodrowego. Jest bardzo... Anna Tkacz Anonimowy - opinia (1) Dramat... spędziłam z mama na KOR 17 godz po czym stwierdzili ze można jechać... Anonimowy Aneta - opinia (1) Super profesjonalna opieka jestem zachwycona. Rodziłam w tym szpitalu. Aneta Ewelina - opinia (1) Patologia ciazy--- najlepsza opieka poloznych jaka moze byc!!! Cudowne,... Ewelina Stachoo - opinia (1) 13 godzin spędziłem z synem na SOR. Diagnoza błędna. Nie czekałem na... Stachoo