Magda i Kacperek - opinia (1) Jesteśmy z synem od kilku dni. Panie pielęgniarki Panie lekarki są... Magda i Kacperek Julianna - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Skorzaka i całego personelu za... Julianna Marek - opinia (2) Czekam pod pokojem 27 juz czwarta godzine , od wynikow badan uplynely 2 h... Marek
Gruba Adam - opinia (1) 11 Marca 2020 roku mialem gastroskopie zrobiona,chcialbym bardzo podziekowac... Gruba Adam Piotr - opinia (1) Zachowam dla siebie. Nie można oceniać wszystkich jednakowo. Ale napewno... Piotr Elżbieta - opinia (1) Leżałam na oddziale wewnętrznym na parterze z ciężką posocznicą... Elżbieta Paulina - opinia (1) O tym szpitalu słyszy się przeważnie złe opinie,bo to stary szpital.Wizualnie... Paulina Tomek - opinia (1) Bardzo błędne djagnozy lekarze twierdzą że wszystko ok i wypis do domu a 3... Tomek Tomek - opinia (1) Szpital katastrofa mojego tatę zabrali jak sikał krwią. Lekarz stwierdził że... Tomek Hanna Zadrożna - opinia (1) W lipcu 2019 byłam operowana przez Dr Wasilewskiego. Przyczyna usunięta,... Hanna Zadrożna T. S. - opinia (1) Byłem pacjentem Oddziału Urologii w szpitalu wejherowskim. Choruję już od... T. S. Zadławienie jedzeniem. (4) Teść został zabrany przez karetkę pogotowia z objawami : krwawe wymioty ,... Zenon Elżbieta - opinia (1) Miałam zabieg 02.03.2020 wycięcia tarczycy. Oddział chirurgi jest na wysokim... Elżbieta Ewa - opinia (1) Niestety nie miałam okazji skorzystania z sal porodowych przez bardzo szybki... Ewa Zdeterminowany do dzialania - opinia (1) Niestety ogranicza mnie ilosc znakow, ktore moge tu wpisac. Dotyczy onkologii... Zdeterminowany do dzialania Alicja Skałecka - opinia (1) Personel profesjonalny, sympatyczny i z humorem, szczegolnie pan doktor!... Alicja Skałecka Jadwiga - opinia (1) Jestem pełna podziwu i uznania..., fantastyczni , z ogromną wiedzą, skromni,... Jadwiga Alicja Klein - opinia (1) Polecam, wszystko super,mila obsluga,przemily lekarz Dr.Lukasz Frèchowicz... Alicja Klein Ewelina - opinia (1) Jestem wdzięczna za pomoc, opieke i dobre słowo... Ewelina SOR (2) Panie w recepcji strasznie niemile. Glupie pytania: czemu nie przyjechala... Magda