Pacjent - opinia (1) Totalna porażka. Byłem pacjentem na sorze. Chory który trafił tam sam, nie... Pacjent A. Jurkowska - opinia (1) Witam, wraz z mężem serdecznie dziękujemy całemu personelowi medycznemu na... A. Jurkowska Domino - opinia (1) Ten szpital to pomyłka. Pojechałam dziś na SOR , jestem w ciąży i przez dwa... Domino
Ewa - opinia (1) Mój tato10 września 2020r. przeszedł poważną operację kręgosłupa szyjnego na... Ewa Elzbieta - opinia (1) Jestem pod wrażeniem, profesjonalny i bardzo miły personel, Elzbieta Sławomir Jaszek - opinia (1) Pobyt 30/08 - 10/09/20 serdeczne podziękowania dla całego personelu za... Sławomir Jaszek Tina - opinia (1) Być może szpital nie jest idealny jeśli chodzi o warunki i wyposażenie, ale... Tina Małgorzata - opinia (1) W szpitalu miałam dwa zabiegi- artroskopię kolana oraz usunięcie zespolenia... Małgorzata Wypisujący się pacjent przychoni - opinia (1) Teleporady to fikcja. Rejestrują na daną godzinę, a później 0 kontaktu ze... Wypisujący się pacjent przychoni Zygi - opinia (1) jak można czekać 6 godzin ze złamaną ręką na przyjęcie przez lekarza. To... Zygi Ryszard - opinia (1) Bardzo sprawnie działające placówki opieki zdrowotnej. Ryszard zofia wierzchowska - opinia (1) Miałam w lipcu 2020 r. operacje na zaćmę oka. Jestem pod wielkim wrażeniem... zofia wierzchowska Inga - opinia (1) Bardzo serdecznie dziękuję pracownikom izby przyjęć, za wspaniałą opiekę... Inga Teresa Grabowska - opinia (1) Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa pacjentów w miłej atmosferze. Dobre... Teresa Grabowska Kasia - opinia (1) Bardzo dziękuję za doskonałą opiekę Położnych i lekarzy na dziennym oddziale... Kasia Maria - opinia (1) Miałam operowane kolano (artroskopia) u doktora Dominika Sojaka. Operacja... Maria Patrycja - opinia (1) Od czterech ni probuje sie dodzwonic i nic albo nikt nie odbiera albo zajete.... Patrycja Roksana - opinia (1) Polecam!!! W szpitalu miałam przeprowadzony zabieg artroskopii kolana przez... Roksana BOLO - opinia (1) wykon perfekcyjny. jestem zadowolony na maksa, BOLO Anna W. - opinia (1) Dwa dni temu wyszłam do domu po operacji kręgosłupa. Pobyt tam był wyjątkowo... Anna W.