Alicja Misiewicz - opinia (1) Chcialam serdecznie podziękować i wyrazić najwyższe uznanie dla pracy dr... Alicja Misiewicz K.Piwowarczyk - opinia (1) Dziękuję , w grudniu tego roku spędziłem kilka dni na oddziale, chcę bardzo... K.Piwowarczyk Anatol - opinia (1) Oddzial Pediatryczno Alergologiczno Imunologiczny. Obecnie w szpitalu jest... Anatol
Pacjentka Krystyna - opinia (1) Pragnę serdecznie podziękować całemu personelowi na oddziale Chirurgii... Pacjentka Krystyna Magamelka - opinia (1) Oddział laryngologiczny szpital Oprócz tego, że od 10.00 rano wydawane są... Magamelka Jerzy Piorewicz - opinia (1) Chcemy wyrazic najwyzsze uznanie dla pracy pielegniarek i personelu na... Jerzy Piorewicz Krzysztof Jażdżewski - opinia (1) profesjonalny zespół, ratują życie dzieciakom o czym sami z żoną się... Krzysztof Jażdżewski Jan Piela - opinia (1) Na kardiologi byłem trzy dni,20-22.11.,wybieram się ponownie na dokończenie... Jan Piela Mariola - opinia (1) Pragnę serdecznie podziękować dr Jackowi Łukasiewiczowi za profesjonalne... Mariola Adam - opinia (1) bardzo dziękuję za opiekę w Państwa szpitalu byłem pacjentem oddziału... Adam Karin - opinia (3) Chirurgia Skandaliczne traktowanie rodzin pacjetow Nie mozna uzyskac zadnych... Karin Pacjent - opinia (1) Dzwolniłam dziaiaj na oddzial dzienny, odobrana przesypantyczna Pani, ktora... Pacjent Joanna - opinia (1) Opieka na najwyższym poziomie. Joanna Joanna - opinia (1) Bardzo miły personel. Opieka na wysokim poziomie. Joanna Aleksandra - opinia (1) Mój syn Kuba był oferowany w czerwcu, nie spotkałam się jeszcze nigdy w życiu... Aleksandra Agata W. - opinia (1) W Szpitalu MSWiA przeszłam operację wycięcia pęcherzyka żółciowego. Była to... Agata W. Natalia - opinia (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować dr Iwonie Henning z oddziału wewnętrznego... Natalia Anna - opinia (1) Sytuacja, która spotkała mnie na Sorze ,to jakiś koszmar. Przyjechałam z... Anna Daria - opinia (1) Pania Agate polecila mi znajoma, ktora polecila mi pania Agate do zabiegu... Daria Gabriela - opinia (1) koszmar, nie przystosowany do liczby pacjentów Gabriela