Umieralnia (2) Trafiłam do wejherowskiego szpitala ze złamanym żebrem. Zostałam potraktowana... Jj Pielegniarki bez podejścia (1) Oddzial (neurologiczny) wyposażony super, odnowiony, dużo nowego sprzętu.... M Opinia Pan Borucki (1) Coś strasznego, lekarz orzecznik z ZUSU nawet nie zbadał mojej mamy, podważa... Kamila
Elżbieta Górecka-Sołtysiak - opinia (1) Jestem zachwycona przyjęciem i pobytem mojej mamy w szpitalu na oddziale... Elżbieta Górecka-Sołtysiak Zapis na zabieg otolaryngoliczny (1) Aby zapisać syna ma zabieg podcięcie wędzidełka musiałam przyjechac na... Mama 7latka Odział Neurologii (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu na Oddziale Neurologii w 7szmw. Panie... Pacjentka Ali (1) Byłam tam na operacji tarczycy lekarze super pielęgniarki bardzo przyjemne... Ania Bardzo polecam (1) W 100% polecam Szpital Wojewódzki. Przez kilka dni byłam tutaj na patalogii... Anna Słaba zmiana. (2) Jestem po porodzie żony w wojewódzkim. Trafiliśmy na bardzo słabą zmianę... Kpt Brak poszanowania godności człowieka...Jednak służba zdrowia kuleje. (1) Dzisiaj przyjęto mnie na oddział - planowo. W szpitalu byłam o godzinie 7.00... Barbara Najlepsza opieka (1) Bardzo polecam szpital MSWiA w Gdańsku.Bylam na operacji wycięcia pęcherzyka... Olga Przychodnia endoskopowa (1) Skandaliczne zachowania personelu, arogancja, brak kultury, przedmiotowe... Irena Lis Szymek. (1) CO tu dużo pisać lekarze pielęgniarki jak i reszta pan naprawdę w 100% na... Mama. Wielkie oczekiwanie i jeszcze większy zawód. (1) Szpital nowoczesny i super wyposażony ale brak w nim ludzi i ludzkiego... Wiechura zaćma (6) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, zabieg trwa ok pół godz ( z przyjęciem... Anna G Oddział ginekologiczno położniczy (1) W 18 tc trafiłam ze skierowaniem do szpitala z powodu zakrzepicy. Brak... Ewelina1985 Po wizycie mojej mamy na kardiologii dostałem nerwicy !! (1) naprawdę po naszych perypetiach na tym oddziale trudno się oprzeć, że panuje... Marek Wizyta do otolaryngologa (1) Oczekiwala w kolejce 40 minut. Przyjmował starą babcią, mógł i więciej jeżeli... Aksana Blinkouskaya Rewelacja!!!! (1) Szpital naprawdę bardzo dobry! Cudowne panie położne, ciągle nie mogę wyjść z... Paulina rehabilitacja urologiczna (1) Jestem po zabiegu prostatektomi. Skierowano mnie do przychodni rehabilitacji... Dariusz