Stomatolog (1) Koszmarny czas oczekiwania. Za każdym razem czekam min. 1h pod gabinetem,... Kat Wizyta na Klinicznym Oddziale Ratunkowym UCK w Gdańsku (3) Na oddziale ratunkowym UCK w Gdańsku zarejestrowałem się o godz.15:40.... Mirosłąw Nie polecam tego Szpitala. (1) Miałam zabieg, usuniecie polipa endomentrialnego. Zabieg został wykonany... Żanna Sokal
brak okulisty w weekend... (1) W sobotę w pracy wpadło mi ciało obce do oka a wiec pojechalem po pracy o... urologia (1) Przemiły, cierpliwy i pomocny, troskliwy personel. Życzę wszystkim pacjentom,... pielęgniarka Oczekiwanie na rejestrację (1) Siedzę właśnie w poczekalni do rejestracji do przychodni przyszpitalnej gdzie... To właśnie nasza służba zdrowia. Poród w lutym 2019 (1) Opieka lekarska i położnicza jest na bardzo dobrym poziomie - panie położne... Punkt konsultacyjny otolaryngologii (1) Dramat!!!! W punkcie konsultuje rezydent , który nie jest osoba decyzyjna .... Joanna Oddział ginekologiczny (1) Trafilam na oddzial ginekologiczny ze skierowaniem i musze przyznać iz mimo... Pati Podziękowanie (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Panu dr Krzysztofowi Bigus z oddz.płucnego za... T.Różewicz pracownia endoskopii (1) Dnia 02.04.2019r miałam planową kolonoskopię i zabieg usunięcia polipów w... Barbara Krawczyk Z czystym sumieniem polecam! (1) Miałam okazję rodzić sn w szpitalu w marcu 2019 roku. Naprawdę nie mogę... Agnieszka Oddział obserwacyjno zakazny (1) Chcialbym bardzo podziekowac za prawdziwy profesjonalizm.Moj syn zlapal... Cezary Polecam (1) Bardzo miło spędzony czas na oddziale ortopedii. Fachowa i bardzo uprzejma... Paweł Klinika Alergologii (1) Nie lubię nikogo chwalić, ale bardzo lubię tą klinikę. Pielęgniarki są dobre... Marianna Odradzam gastroenterologie (1) Zdecydowanie odradzam gastroenterologię. Jeżeli dziecko nie ma żadnej... Matka Tragedia! (3) Zacznijmy od tego, ze na oddziale 20 C pracuje fatalna obsługa, pielęgniarki... Justyna Nie polecam (1) Zawsze docenialam ten szpital pod kontem opieki ginekologicznej. Personel byl... Zawiedziona Odpłatne badanie (1) Wybrałam tą placówkę ponieważ musiałam pilnie poddać synka temu badaniu, ze... Mama Uck dzienny oddział (1) Dziękuję za całą pomoc serce i empatię, zrozumienie, za rozmowy za... Ja